Fransk lavendel Goloka

39,00 DKK

Fransk Lavendel fra Goloka

Fransk Lavendel er designet til at centrere ens bevidsthed om at skabe en atmosfære for koncentration og meditation. Denne olie skal bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand til brænderen, inden du tilsætter 5 dråber duftolie.

Se de andre æteriske olier her : æteriske olie

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 774 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fransk Lavendel Golaka

Fransk Lavendel er fantastisk til terapeutiske formål med sin karakteristiske, men søde og behagelige duft. Traditionelt blev olien brugt både oralt, på huden og som duft til aromaterapi.

Æteriske olier kan nydes som aromaterapi i en diffuser eller til meditation. De er også gode i et afslappende karbad eller til at smøre på huden lokalt. 

De er kraftfulde og skal derfor altid fortyndes. Hvis man fortynder dem med mandelolie, giver det en skøn konsistens og fornemmelse.

Denne duft er designet til at centrere ens bevidsthed om at skabe en atmosfære for koncentration og meditation. Denne olie skal bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand til brænderen, inden du tilsætter 5 dråber duftolie.

Når fyrfadslyset er tændt og placeret under, begynder væsken at blive varm, og duften begynder at stige. Goloka duftolier er fremstillet i Indien. Velegnet til brug med vores  oliebrændere og bruges til forfriskende potpurri. Produktet er ikke testet på dyr.

10 ml Goloka ren aromaolie i duften fransk lavendel. Hver flaske olie kommer i en smukt designet pappose, hvilket gør den til en god gaveide. Lavendel er en populær duft, der er kendt for sine beroligende og beroligende kvaliteter.

Læs mere om meditation her – Meditation

Læs mere om den fantastiske plante her: wikipedia

goloka

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.

                     Køb for 1000 kr

Få en gratis gave til en værdig af 179 kr