Fransk lavendel Goloka

44,00 DKK

Fransk Lavendel fra Goloka

Fransk Lavendel er designet til at centrere ens bevidsthed om at skabe en atmosfære for koncentration og meditation. Denne olie skal bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand til brænderen, inden du tilsætter 5 dråber duftolie.

Se de andre æteriske olier her : æteriske olie

Facebook Pilos Sprituelle Univers

lavendel

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 774 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fransk Lavendel

Fransk Lavendel er fantastisk til terapeutiske formål med sin karakteristiske, men søde og behagelige duft. Traditionelt blev olien brugt både oralt, på huden og som duft til aromaterapi.

Æteriske olier kan nydes som aromaterapi i en diffuser eller til meditation. De er også gode i et afslappende karbad eller til at smøre på huden lokalt. 

De er kraftfulde og skal derfor altid fortyndes. Hvis man fortynder dem med mandelolie, giver det en skøn konsistens og fornemmelse.

Denne duft er designet til at centrere ens bevidsthed om at skabe en atmosfære for koncentration og meditation. Denne olie skal bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand til brænderen, inden du tilsætter 5 dråber duftolie.

Når fyrfadslyset er tændt og placeret under, begynder væsken at blive varm, og duften begynder at stige. Goloka duftolier er fremstillet i Indien. Velegnet til brug med vores  oliebrændere og bruges til forfriskende potpurri.

Produktet er ikke testet på dyr.

10 ml Goloka ren aromaolie i duften fransk lavendel. Hver flaske olie kommer i en smukt designet pappose, hvilket gør den til en god gaveide. Lavendel er en populær duft, der er kendt for sine beroligende og beroligende kvaliteter.

Brug af lavendelolie.

Lavendelolie kan bruges til at lindre en lang række ubehag- lige fra hud til søvnproblemer og der er faktisk ingen bivirkninger.

Naturlig afslapning:

Som et perfekt naturmiddel til at dulme nerverne kan lavendel føre dig ind i den dejligste søvn. Forbered dig med nogle få dråber æteriske olier i et varmt karbad. Gnid dine pulspunkter feks tindinger og håndled med olien for at dulme stress eller uro.

For at lette din hovedpine kan du massere lidt olie på tindingerne. Dryp lidt lavendelolie på dit lagen eller læg en lille pose frø under din hovedpude som hjælp til at falde i søvn.

Magisk lavendel:

Lavendel er op gennem historien blevet anvendt pga dens magiske kraft. Lavendelforbindes med den keltiske måned “Piletræsmåne” (15 april-12 maj). Hvis man samler lavendel ved fuldmåne, forstærkes dens magiske kraft.

Romerne brændte lavendel over glædende kul for at omgive den nybagte mor og barnet med velduft. De gamle grækere gav lavendel til Hekate, heksenes, troldmændenes og trylleriets gudinde. Munke i middelalderen gik med lavendelgrene for at fordrive onde ånder.

Styrkelse af hud og hår:

Lavendel er en fantastisk skindtonic der holder hudens olieproduktion i balance og forbygger ardannelse. For at komme skæl til livs- kom nogle dråber i håret når du har vasket det eller stænl lidt olie på din hårbørste. Du kan behandle småskrammer, bid og forstrækninger og blå mærker med nogle få dråber lavendel i en skål vand.

Blød en klud op og læg den på det angrebne sted. Filipenser og bumser duppes morgen og aften med olien. Lav en hårkur til glansløst og fedtet hår med en kande mineralvand, nogle dråber lavendelolie og citronsaft. Lad det trække i 30 minutter inden brug.

Brug et blødt varmt omslag på beskadoget eller ødelagt hud. Dette vil dulme hævelser og smerter og fremme ny hudvækst.

Lavendel stammer fra bjergene ved Middelhavet og blev bragt til resten af Europa af romerne.

Lav selv den lækkerste massageolie 😀

Sådan bruges ren olie – Når du har en ren lavendelolie- Bland 5 dråber med 20ml olie feks mandelolie brug den til massage eller tilføj den i dit karbad og du laver dit eget wellness med den skønneste duft og den blødeste hud efterfølgende.

Jeg kunne blive ved og ved lavendel er god til så mange gøremål at man altid bør have en lavendel olie i huset.

Læs mere om meditation her – Meditation

Læs mere om den fantastiske plante her: wikipedia

goloka