Tilbud

Fresh mint Goloka

49,00 DKK 29,00 DKK

Fresh mint Goloka

Fresh mint Goloka, den perfekte duft til at skabe en forfriskende atmosfære i hjemmet og bruges ofte før badning og vask for at skabe en kølig atmosfære

Indeholder 10 ml

Køb soyavoksstykker her: Soyavoks stykker til aromalampe

15 på lager

Varenummer (SKU): 78855 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fresh mint Goloka

Fresh mint Goloka kommer i en smukt designet pappose, hvilket gør den til en god gaveide. Bemærk, at denne vare ikke er en æterisk olie og ikke bør påføres huden.

Fresh mint Goloka, den perfekte duft til at skabe en forfriskende atmosfære i hjemmet og bruges ofte før badning og vask for at skabe en kølig atmosfære. Denne olie skal bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand el soyavoks stykker til brænderen, inden du tilsætter 5 dråber duftolie.

Når fyrfadslyset er tændt og placeret under, begynder væsken at blive varm, og duften begynder at stige. Goloka duftolier er fremstillet i Indien.

Velegnet til brug med vores oliebrændere og bruges til forfriskende potpurri. Produktet er ikke testet på dyr.

Køb soyavoksstykker her: Soyavoks stykker til aromalampe

Soyavoks med krystaller

Soyavoks med krystaller til dine aromalamper – spred god energi og skønt duft i dit hjem. Soyavoksen med krystaller bliver pt lavet med 4 slags krystaller.

 Soyavoks  med krystaller –   4 forskellige varianter- Der er ikke 2 som er ens og de er ikke fremstillet på en fabrik, men håndlavet i fred og ro med god energi , og de nøje udvalgte, økologiske ingredienser skaber en oplevelse af renhed og balance. Lyset dufter vidunderligt naturligt fra soyabønnerne

Når voksen benyttes til aromaterapi, mærkes det tydeligt, at der er tale om et naturligt produkt, der er helt fri for kunstig parfume og kemi.

Soyavoks fra Pilos er lavet af 100% vegetabilsk plantevoks, som kommer fra soyabønner. Voksen er bæredygtige uden tilsat kemi og uden tilsat duft.
Soyavoks er plantebaseret og et vegansk alternativ der har den store fordel at de ikke soder og udleder væsentlig færre forurende partikler end feks alm stearinlys.
Vi anvender eco soyavoks. I denne soyavoks er det ikke GMO eller rester af sprøjtemidler.
De indeholder ingen petrokemiske stoffer – parabener eller konserveringsmidler. Soyavoks smelter ved lav temperatur, så får man voksen på sig brænder man sig ikke på samme måde. Soyavoks holder meget længere tid.
Ønsker du en duft kan du tilføje lige netop den æteriske olie du bedst kan lide når lyset har brændt et øjeblik.

pakketilbud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.