Goloka Nag Champa

39,00 DKK

Goloka Nag Champa

Goloka Nag Champa røgelse er en unik blanding af sjældne urter, blomster, harpiks, olier og skovprodukter, fri for giftige materialer.

Sådan gør du: Tænd trækulet og læg det i din røgelsesholder. Hold trækulet med en tang. Trækulet antændes herefter på overfladen.

30g

Se det store udvalg af røgelse her: Røgelse

 

8 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Goloka Nag Champa

Goloka Nag Champa. Røgen fra harpiksrøgelse har været brugt til at rydde negative energier i århundreder, og Nag Champa er et populært valg til en lang række anvendelser.  

Harpiks røgelse er den mest verdensomspændende brugte røgelse, og blandes i mange produkter til kosmetik og medicin.

Brænd kun med trækulskiver eller metalharpiksbrændere. Indtag ikke.

Røgelse stammer fra en duftende harpiks, som man udvinder af træet Boswellia serrataBoswellia thurifera eller B. sacra.

Røgelse (hvis navn kommer af, at man afbrændte harpiksen for at få duften frem) kendtes også tidligere som olibanum, der er afledt af det arabiske ord al-lubán (= “mælken”), der henviser til den mælkehvide saft, som tappes fra røgelsestræet. I ældre tid kaldtes den også virak på dansk,[1] et nedertysk ord opstået som en sammentrækning af ordene wî-rôk, “vie-røg”.[2] (højtysk Weihrauch). Ordet virak bruges stadig i overført betydning om “højtidelighed, ceremoni” eller evt. i nyere tid om “opstandelse, postyr, ståhej”. En særlig fornem form for røgelse er kongerøgelse, der er sammensat af mange forskellige ingredienser. Ordet anvendes også om overdreven hyldest af fornemme personer.

220px Konger%C3%B8gelse

Kongerøgelse.

Røgelse blev brugt i store mængder ved de religiøse ritualer. Ifølge Matthæusevangeliet, 2:11, var guld, røgelse og myrra de gaver, som Jesus fik af “østens vise mænd”, De hellige tre Konger. Kristendommens vækst svækkede markedet for røgelse i løbet af det 4. århundrede, og ørkendannelse gjorde karavaneruterne gennem den arabiske halvø mere besværlige, samtidigt med at stadigt mere hyppige overfald fra de nomadiske parthere i Mellemøsten medvirkede til, at røgelseshandlen døde hen efter år 300.

Læs mere om røgelse her: wikipedia

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • kul til røgelse

  Kul til røgelse

  25,00 DKK
  Læs mere
 • Goloka frankincense røgelse

  Goloka Frank incense røgelse

  39,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.