Goloka Spanish rosemary

44,00 DKK

Goloka Spanish rosemary

Rosmarin er en duftende urt, der siges at hjælpe med at opdatere hukommelsen og gøre sindet lysere. Indånding af duften fra rosmarinolie kan rense luftvejene for slim

10 ml Goloka ren aromaolie i duften spansk rosmarin.

Se de andre æteriske olier her : æteriske olie

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 85556 Kategori:

Beskrivelse

Æteriske olieRosemary – til aromaterapi

Rosemary er kendt som hukommelsens plante , på dansk rosmarin. Den anvendes i aromaterapi-behandling for at styrke sind, krop og ånd.

Man har længe kendt til rosmarins evne til at stimulere sindet og hukommelsen, og dens healende egenskaber gør den til en fortrinlig opkvikker, når du føler dif fysisk, mental og følelsesmæssigt slidt ned. Den aromatiske plante har en varm og stærk og kraftig duft, der kan gøre dig klar i hovedet og forbedre blodcirkulationen. Den er i århundrede blevet dyrket på grung af sine dekorative, medicinske, kulinariske og aromatiske kvaliteter.

En rensende duft.

Rosmarinolie er antiseptisk og antibakteriel. Den blev ofte anvendt på hospitaler og ved sygelejer ´, og på franske hospitaler er det almindeligt af afbrænde rosmarin og enebær for at renser luften og fremme helbredelse.

Rosmarins evne til at stimulere binyeren gør den til et godt middel mod længerevarende depression og kronisk sygdom, idet den forøger din energi og almen appetit på livet.

Hver flaske olie kommer i en smukt designet pappose, hvilket gør det til en god gaveide. Rosmarin er en duftende urt, der siges at hjælpe med at opdatere hukommelsen og gøre sindet lysere.

Bemærk, at Goloka duftolier ikke er parfumeolier og ikke bør påføres huden. Denne olie bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand til brænderen, inden du tilsætter 5 dråber duftolie. Når fyrfadslyset er tændt og placeret under, begynder væsken at blive varm, og duften begynder at stige. Goloka duftolier er fremstillet i Indien. Velegnet til brug med vores oliebrændere og bruges til forfriskende potpurri. Produkt ikke testet på dyr.

10 ml Goloka ren aromaolie i duften spansk rosmarin.

Se de andre æteriske olier her : æteriske olie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud
    Sojavoks med lavendel

    Soyavoks stykker til aromalampe

    39,00 DKK 19,00 DKK
    Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.