Himalaya salt lysestager 5-600g

69,00 DKK

Himalaya salt lysestager.

Det orange/rødlige lys fra salt lamperne er meget beroligende og specielt egnet som aftenlys, da det næsten ingen blåt lys indeholder, hvorved hjernen kan falde til ro og danne søvnhormonet melatonin. På den måde er det med til at opretholde en god og stabil døgnrytme.

Kom tilbage her  https://pilos.dk/webshop/

Himalayasalt lampe

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 326 Kategori:

Beskrivelse

Himalaya salt 

Himalaya salt lysestager lav selv lysterapi 🙏🙏
I det nordlige Pakistan for foden af Himalayabjergene har man opdaget fantastisk smukke saltaflejringer. De stammer fra et urgammelt hav, der fordampede for 250 millioner år siden.
Saltaflejringerne er med landskabets bevægelse løftet op i bjergene, hvor det ligger 500 meter under jorden. Salt lamperne har – udover deres interessante historie – også en række gavnlige effekter.
Når salt krystallerne bliver varme, reagerer de med det vand, der er i luften og skaber negative ioner. De binder sig til positivt ladede partikler fra støv, røg og skaber dermed et bedre indeklima.
Det orange/rødlige lys fra salt lamperne er meget beroligende og specielt egnet som aftenlys. Lyset har en utrolig effekt hvorved hjernen kan falde til ro og danne søvnhormonet melatonin.
På den måde er det med til at opretholde en god og stabil døgnrytme.
Himalaya lysestager
Himalaya salt lysestager kan passe ind i ethvert hjem, og bringer fantastiske goder med sig(både fysisk og psykisk). Det er klogt at placere lysestagen i nærheden af det sted man tilbringer mest tid, da man dermed får mest ud af den friskere luft der dannes omkring lampen.
Skal du også have badesalten så er den her; Pink Himalaya badesalt
Himalayasalt

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.