Hvid ørken salvie

59,00 DKK

Hvid ørken salvie

Hvid ørken salvie– smudge vokser i de højtliggende ørkener i “Vesten” i USA. Salvie bliver brændt i ceremonier for at uddrive onde ånder eller dårlige følelser.

Den er værdsat for sine aromatiske egenskaber.

læs om Meditation her: Meditation

Brug evt denne skønne fjer til at fordele røgen : Stor fjer til røgelse

ørken salvie

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 064 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvid ørken salvie

Hvid ørken salvie, denne plante vokser i de højtliggende ørkener i “Vesten” i USA. Salvie bliver brændt i ceremonier for at uddrive onde ånder eller dårlige følelser. Den er værdsat for sine aromatiske egenskaber.

Du kan bruge salvie til røgrensning eller smudging for at fjerne negative energier. Røgen fordeles nænsomt med dine hænder eller en fjer, mens du bevæger dig gennem de rum, du vil rense. Du kan også røgrense forskellige genstande ved blidt at trække dem gennem røgen fra røgelsen. 

Røgrensning er meget udbredt i mange forskellige kulturer og i mange forskellige former. Ud over røgelse er det også muligt at lave røgrensning ved at brænde udvalgte træsorter eller urter.

Lad ilden danne en flamme, når du tænder din røgelse. Pust forsigtigt flammen ud, og hold de smukke gløder i live ved at puste blidt på dem. Går gløderne i bundet ud, kan det blot tændes igen.

Renselse med hvid salvie tilbyder fordelene at du kan rense dig og dine omgivelser, bandlyse negativ energi og / eller enheder, rydde hjemsøgt rum/huse og afslappe og beroligende mennesker og kæledyr.
Smudging er det fælles navn givet til en kraftfuld udrensnings teknik fra de Native Nordamerikanske traditioner.

En ren, tør og stærk urte/naturduft. Fremmer ro. Et af indianernes foretrukne røgelser, når der skal renses rum, huse, krystaller/spirituelle værktøjer, eller dig selv på det mere subtile plan. Giver kontakt til den åndelige verden.

Når du brænder Hvid Ørken Salvie, og fokuserer på dit ønske/ritual og dine bønner, så medvirker det til at opløse negative, og uønsket energier.

Du giver plads til ren og frisk energi i dit felt og dit chakrasystem, hvor din energi kan flyde frit igen, og du kan flyde mere fri/autentisk igennem livet.

Hvid Ørken Salvie tændes – ilden pustes ud, så bundtet kun gløder og afgiver røg ligesom en almindelig røgelsespind. Lægges i et ildfast fad el.lign. feks Smuk abeloneskal eller Metal gryde til naturlig røgelse

Kan også slukkes ved at trykke gløderne mod fadet, og kan så tændes igen en anden gang.

Forskellige kulturer verden over kan brænde urter eller røgelse til åndelige formål, såsom i rygning ceremonier , saining eller aktiviteter, der indebærer brug af røgelseskar . Wiccans bruger røgrensning til ritualer, især når de søger rensning af rum og genstande.

Hvordan kan røg være rensende?

Det er ikke hver dag at man hører ordet rensende og røg i samme sætning. Men når røg kommer fra visse planter som salvie eller palo santo, kan den defineres som medicinsk røg, fordi den er i stand til at dræbe bakterier og lade luften med negative ioner.

Negative and positive ioner

Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan du har det, når du står tæt ved et vandfald eller går inde i en skov?

Du indånder den friske, rene luft, og du føler dig straks mere energisk, men samtidig rolig, levende, og frisk. Det er de negative ioner, der er på spil.

Når urfolk, shamaner eller helt almindelige mennesker generelt snakker om negativ og positiv energi, refererer det højst sandsynligt til de negative og positive ioner.

Et molekyle med flere positive elektroner end negative bærer en positiv ladning. Og omvendt, når et molekyle har en ekstra negativ elektron, har den en negativ ladning.

Vi kalder disse molekyler for positive og negative ioner.

Positivt ladede ioner dominerer indendørs. Elektromagnetiske felter, fluorescerende lamper, tæpper, aircondition, metal, plastik og dårlig luft er alt sammen med til at øge antallet af positive ioner i et miljø. Positivt ladede ioner har en negativ indvirkning på vores fysiske og mentale sundhed, og de er forbundet med en stigning i allergier, infektioner, sløvhed, depression, angst.

Negativt ladede ioner har en positiv virkning, og de er rigelige i naturen med de højeste koncentrationer, tæt på vand der falder (bølger/vandfald) og i gamle skove – især fyrreskove leverer en stor mængde negative ioner. Disse negative ioner løfter humøret ved at øge serotoninniveauerne.

De hjælper også med at stabilisere blodtrykket, forbedre kroppens syrebasebalance, styrke knoglerne, bedre immunforsvaret, fremskynder helingsprocesser, og rense luften og meget mere godt.

I naturen dannes negative ioner på forskellige måder. Ca. halvdelen af de negative ioner dannes ved luftstrømfriktion, når vand falder og af planter. Fx løber de fra bladene på planter – største leverandører er fyrretræer og aspargesbregner.

Hvis man ikke har adgang til en fyrreskov eller bor i nærheden af faldende vand, kan man gøre brug af smudging i stedet. Brændende Palo Santo røgelse salvie eller andre urter neutraliserer den positive ladning, og frigiver store mængder negative ioner ud i luften.

– måske har alt det alfa-terpineol, som der er i palo santo ligesom i fyrretræerne, Noget at gøre med det, men det er bare mit ræsonnement over ligheden mellem fyrretræsharpiks og palo santo harpiks.

Følg mig på facebook- Facebook Pilos

Du kan finde mere info her:  wikipedia

Hvid ørken salvie

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud
    sort tarot pose

    Pung til tarotkort sort

    89,00 DKK 69,00 DKK
    Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.