Indian Citronella Goloka

44,00 DKK

Indian Citronella Goloka

Indian Citronella Goloka er lavet af flere forskellige asiatiske græsser og citrusfrugter, og dens forfriskende duft er perfekt til sommeren.

Se de andre æteriske olier her: æteriske olie

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 65788 Kategori:

Beskrivelse

Indian Citronella Goloka

Citronella oliens fantastiske egenskaber. Citronella er naturens myggebalsam, den ideelle æteriske olie at pakke ned i din feriekuffert eller tage med ud i haven. Citronella har nogle helt specielle egenskaber. Hvor andre ekstrakter feks stimulerer krop og sind, forbedrer blodcirkulationen, højne dit humør og afslapper musklerne, så er det selve citronellaens duft der er vigtigst; Den citrusagtige, søde aroma er et vidunderligt naturligt middel mod insekter men er samtidig super frisk så man bliver hel glad.

Indian Citronella Goloka er lavet af flere forskellige asiatiske græsser og citrusfrugter, og dens forfriskende duft er perfekt til sommeren. Citronella er også populær for at hjælpe med at holde insekter og insekter i skak.

Denne olie skal bruges i en oliebrænder. Det anbefales at tilføje vand til brænderen, inden du tilsætter 5 dråber duftolie. Når fyrfadslyset er tændt og placeret under, begynder væsken at blive varm, og duften begynder at stige. Goloka duftolier er fremstillet i Indien.

Velegnet til brug med vores oliebrændere og bruges til forfriskende potpurri. Produktet er ikke testet på dyr.

10 ml Goloka ren aromaolie i duften Indian Citronella. Hver flaske olie kommer i en smukt designet pappose, hvilket gør den til en god gaveide.

goloka

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.