Klynge af aragonit giver ro

59,00 DKK

Aragonit i klynge

Aragonit i klynge har en meget stærk jordforbindelse og giver dig en god støtte i pressede situationer. Den styrker forholdet til jorden og giver ro og selvtillid.

Energierne omkring aragonitten bliver renset, og den kan sende energi ud i alle dele af kroppen. 

Følg mig på Facebook: Facebook Pilos

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8 Kategori:

Beskrivelse

Klynge af aragonit giver ro

Aragonit i klyngeform har en meget stærk jordforbindelse og giver dig en god støtte i pressede situationer. Den styrker forholdet til jorden og giver ro og selvtillid.

Energierne omkring aragonitten bliver renset, og den kan sende energi ud i alle dele af kroppen. 

Du vil få varme til kolde fingre og tæer, og du vil få færre kramper. Den er god for knoglerne og styrker optaget af kalcium. Den egner sig især til udbedring af rygproblemer, da den både styrker rygsøjle, nervesystem og muskulatur i ryggen.

Aragonit er et vidunderligt energiredskab, som giver solskin på en regnvejrsdag, og som vil hjælpe dig til at blive groundet og bevare fodfæstet i selv svære tider. Den vil hjælpe dig til at være til stede i nuet og være mindful hvor du er netop nu-

At udvikle evnen til at være tilstede i nuet, leve i nuet, er lettere sagt end gjort, og her kommer de vidunderlige aragonitter ind i billedet.

Jeg synes det fungerer helt fantastisk med en fysisk manifestation i form af en sten med groundende, rolige og jordiske vibrationer.

Klynge af aragonit er en smuk og meget spændende krystal – man findet et nyt hjørne hele tiden.
Når jeg tager den med mig viser jeg mig selv at jeg tager mit ønske om at leve i nuet seriøst. At jeg tager mig selv seriøs. Og så bliver rejsen mod et liv i fuld bevidsthed lettere, stærkere og meget mere udviklende 🙏🏼

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.