Tilbud

Lommesten Labradorit

20,00 DKK 10,00 DKK

Labradorit.

Labradorit er en sten, der beskytter mod stress og angst. Det er en magisk sten, der hjælper med at afbalancere din aura og give klarsyn. Den tiltrækker succes og står for transformation. Ønsker man psykisk eller personlig udvikling, er labradorit et godt valg.

Se de andre skønne lommesten her: Magien i lommesten

 

63 på lager

Varenummer (SKU): 002 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lommesten Labradorit.

Lommesten Labradorit er en sten, der beskytter mod stress og angst. Det er en magisk sten, der hjælper med at afbalancere din aura og give klarsyn. Den tiltrækker succes og står for transformation. Ønsker man psykisk eller personlig udvikling, er labradorit et godt valg.

Krystallen har kraftige egenskaber, der beskytter mod negative energier, og er dermed ideel til behandlere, der ikke selv ønsker at blive påvirket.

Krystallen hjælper os til at genkende det positive aspekt ved situationer, lære af de individuelle lektioner og sætte fortiden i et fredeligt rum. Dette giver os mulighed for at ændre livet gennem et personligt perspektiv.

Labradorit er en fremragende drømmesten og kan hjælpe med at transportere vigtig information gennem drømmetilstanden. Prøv at stille dig selv et spørgsmål, inden du falder i søvn, som; ”skal jeg acceptere tilbuddet om det nye job?” Hold en labradorit i hver hånd, og bed det dyrebare sind om at guide dig til svaret.

Placer stenene under puden, og hold et ark og en pen i nærheden af ​​sengen. Så snart du vågner, kan du straks skrive alle minderne, du kan huske fra dine drømme. Fortsæt med at stille det samme spørgsmål, indtil du får alle de oplysninger, du har brug for.

Effekterne af labradorit benyttes af healere til at afhjælpe problematikker med hjernen, fordøjelsen, stofskiftet og øjnene. Den har også god virkning på vorter.

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.