Tilbud

Lapis lazuli styrker overblik

20,00 DKK 15,00 DKK

Lapis lazuli.

Lapis lazuli er meget velegnet til healing, og den har gavnlig effekt på mange områder af kroppen. Den styrker hjerterytmen, nervesystemet, stemmen, halsen og synet.

Tilbage til forsiden med kategorier her – https://pilos.dk/webshop/

41 på lager

Varenummer (SKU): 016 Kategori:

Beskrivelse

Lapis Lazuli styrker overblik.

Lapis Lazul styrker overblik og kan hjælpe dig når du har brug for støtte til kommunikation, så er lapis lazuli fantastisk. Du vil få klarhed over følelsesmæssige blokeringer og uhensigtsmæssige tanker og følelser. Krystallen kan både give succes på arbejdspladsen og i partnerskaber. 

Lapis lazuli er meget velegnet til healing, og den har gavnlig effekt på mange områder af kroppen. Den styrker hjerterytmen, nervesystemet, stemmen, halsen og synet.

Den modvirker inflammation og virus, og kan hjælpe på migræne, autisme og ADHD.

Lapis Lazuli er en blå, opak, sjælden sten. Den forekommer i uregelmæssige småpartier, sjældnere krystaller, siddende i kalksten og dolomit, hvor den sandsynligvis er opstået ved kontaktmetamorfose. Stenen er en bjergart, idet den består af en blanding af forskellige mineraler.

Sammensætningen kan variere en hel del. Små krystaller af pyrit lyser op som guldstænk. Den mørkeblå farve skyldes først og fremmest mineralet.

Sodalit stimulerer sindet til rationel tænkning og til at drage logiske konklusioner, og den er særlig egnet for meget følsomme mennesker, fordi den styrker de mentale energier på bekostning af de følelsesmæssige.

Man kan, ved at bære den på sig, holde den i hånden, meditere på den eller lægge den på det tredje øje, få en forståelse af sig selv og sin situation. Når sindet er i balance, og man har større viden, åbner der sig et større perspektiv.

Læs spændende læsning her om Lapis lazuli – http://krystalhealing.nu/sodalit-og-lapis-lazuli/

Husk at renser dien krystaller med feks : Palo Santo røgelse træstykker

Palo Santo er et træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til Frankincense, Myrra og Copal. På spansk betyder navnet bogstaveligt “Hellige Træ”. Det er en del af citrusfamilien med sød duft af fyr, mint og citron.

Palo Santo røgelse er nydt af mange for sine rensende og helbredende egenskaber, svarende til salvie og cedertræ. Brug et soyavokslys til at antænde træet med og lad det brænde i ½ til 1 minut og blæs det derefter ud.

Den rige duft vil bringe fred og klarhed i nuet sammen med gode følelser.

lommesten

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud
  Rød jaspis

  Rød jaspis lommesten stor

  39,00 DKK 20,00 DKK
  Læs mere
 • Tilbud
  Lomesten Opalite

  Lommesten Opalite

  34,00 DKK 20,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.