Lapis Lazuli tårn 71g

149,00 DKK

Lapis Lazuli.

Lapis lazuli er meget velegnet til healing, og den har gavnlig effekt på mange områder af kroppen.

Se også dette sæt 😀

chakra sæt

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Lapis Lazuli tårn.

Lapis Lazuli styrker overblik.

Lapis Lazul tårn styrker overblik og kan hjælpe dig når du har brug for støtte til kommunikation, så er lapis lazuli fantastisk. Du vil få klarhed over følelsesmæssige blokeringer og uhensigtsmæssige tanker og følelser. Krystallen kan både give succes på arbejdspladsen og i partnerskaber.

Lapis lazuli er meget velegnet til healing, og den har gavnlig effekt på mange områder af kroppen. Den styrker hjerterytmen, nervesystemet, stemmen, halsen og synet.

Den modvirker inflammation og virus, og kan hjælpe på migræne, autisme og ADHD.

Lapis Lazuli er en blå, opak, sjælden sten. Den forekommer i uregelmæssige småpartier, sjældnere krystaller, siddende i kalksten og dolomit, hvor den sandsynligvis er opstået ved kontaktmetamorfose. Stenen er en bjergart, idet den består af en blanding af forskellige mineraler.

Sammensætningen kan variere en hel del. Små krystaller af pyrit lyser op som guldstænk. Den mørkeblå farve skyldes først og fremmest mineralet.

Sodalit stimulerer sindet til rationel tænkning og til at drage logiske konklusioner, og den er særlig egnet for meget følsomme mennesker, fordi den styrker de mentale energier på bekostning af de følelsesmæssige.

Man kan, ved at bære den på sig, holde den i hånden, meditere på den eller lægge den på det tredje øje, få en forståelse af sig selv og sin situation. Når sindet er i balance, og man har større viden, åbner der sig et større perspektiv.

Læs meget mere om Lapis Lazuli her – fantastisk læsning! http://krystalhealing.nu/sodalit-og-lapis-lazuli/

Har du læst om kundeklubben ?   https://pilos.dk/kundeklub-hos-pilos/

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.