Lavendel eco soyavoks

49,00 DKK

Lavendel eco soyavoks

Lavendel eco soyavoks er små stykker voks med velduftende æteriske olie som er håndlavet i Storbritannien! Disse voks smelter tilbyder langvarig duft af høj kvalitet til en række årstider og lejligheder.

Tilbage her: Soyavoks

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7639 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lavendel eco soyavoks

Lavendel eco soyavoks er små stykker voks med velduftende æteriske olie som er håndlavet i Storbritannien! Disse voks smelter tilbyder langvarig duft af høj kvalitet til en række årstider og lejligheder.

Hver miljøvenlig aluminiumtin indeholder 12 mini-smelter med en gennemsnitlig dufttid på 20 timer pr. Tin. Soyavoks brænder generelt længere og er fremstillet af naturlige grøntsager, er 100% biologisk nedbrydeligt og vegansk, hvilket gør det til et mere miljøvenligt valg. Desuden er dåsen genanvendelig som en del af miljømærket Toucan Gifts.

Fremstillet af bæredygtigt vegetabilsk soyavoks som udleder 80-90% færre sodpartikler end almindelige stearinlys.

Denne soyavoks er et 100% ikke petrolium produkt, der kommer fra en fornybar resurse.

Det vil sige det er fuldstændig nedbrydeligt og genanvendeligt. Det er ren sojavoks og ikke iblandet parafin som indimellem forekommer med nogle typer.

Den her soyavoks er også en kosmetisk kvalitet, der gør den velegnet som erstatning for bivoks i veganske produkter.

Så mere naturligt bliver det ikke.

Lavendel er meget mere end bare en beroligende duft. Den kan også lindre og kurere utrolig mange lidelser. Dens drømmeagtige duft har gjort den til en populær parfume i århundreder men denne milde urt har desuden kraftig virkning, balancerende egenskaber.

Den helbredende urt har værdifulde terapeutiske olier som kan bruges til at behandle følelsesmæssige og mentale problemer. Den anvendes ofte af aromaterapeuter mod depression, men dens helbredende kraft kan også bruges som smertelindring af mere fysisk karakter.

Som massageolie afslapper lavendel musklerne og lette spændinger. Dens bakteriedræbende egenskaber er effektive mod akne eller solskoldning.

Blade, blomster og frø fra lavendel har en sød duft med en træagtig undertone. Olien udvindes af blomsterne. Lavendel er perfekt til badeolie. Dens afslappende sind og muskler efter en hård arbejdsdag og er også god for din hud og dit hår.

Tænd en aromalampe med lavendel i dit soveværelse og lad den indre ro stille glide hen over dig til du automatisk gider i søvn.

Aktive ingredienser i lavendel

De ingredienser som lavendel består af, bidrager til dens legendariske helbredende kraft.

Alkohol:

Lavendelolie indeholder op til 50% af alkoholen linalol. Linalol gør det af med bakterier og virus. Den er også god mod forbrændinger.

Ketoner:

Ketoner er kemiske forbindelser, der lindrer smerte, opbygger huden og hæmmer betændelse. Desuden har de en søvndyssende effekt. Ketoner kan være giftige, så undgå lavendel med mere end 35% ketoner. Diabetikere, epileptikere og gravide bør undgå dem fuldstændig.

Estere:

Estere er kemiske forbindelser som lindrer hævelser og ømhed, forebygger muskelkramper, virker mod svamp og dæmper angst. De hjælper også med at regulere dit humør og forebygger depression og hysteri.

Blade, blomster og frø fra lavendel har en sød duft med en træagtig undertone. Olien udvindes af blomsterne. Lavendel er den perfekte badeolie. Den afslapper sind og muskler efter en hård arbejdsdag og er god ved din hud og dit hår.

Lavendels kraftfulde duft kommer fra blomsternes aldehyder. Disse forbindelser forøger oliens blødgørende egenskaber.

Lavendel er en af de få æteriske olier der kan påføres ufortyndet. Den kan endda bruges på solskoldet eller beskadiget hud.

 

 

Tilbage her: Soya voks lys

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.