Lavendel incense røgelse

24,00 DKK

Lavendel incense røgelse

Den dybe blåviolette farve fascinerer øjet, og den æteriske olie beroliger det centrale nervesystem. Lavendel har faktisk en afslappende virkning på hele kroppen – lavendeloliens komponenter hjælper imod nervøs ophidselse, søvnløshed, kramper og endda hjerne-kar-problemer og fordøjelsesbesvær.

Tilbage her : Forsiden af shoppen

5 på lager

Varenummer (SKU): 830 Kategori:

Beskrivelse

Lavendel incense røgelse

Lavendel røgelse har faktisk en afslappende virkning på hele kroppen. Den dybe blåviolette farve fascinerer øjet, og den æteriske olie beroliger det centrale nervesystem.

Denne producent hedder egentlig Shrinivas Sugandhalaya, men er verdenskendt som Satya. De producerer verdens mest solgte røgelse Satya Sai Baba Nag Champa røgelse, som du selvfølgelig finder her på siden, men vi har yderligere et stort udvalg af skønne dufte fra denne producent.

Se dem alle under kategorien : Røgelse

I over tusinder af år er røgelse brugt til at fjerne negative energier og onde onder. De bliver ofter brugt til diverse cermonier til at søge velsignelse af enhver art feks sundhed og til at få forbindelse til det åndelige univers samt beskyttelse.

Lavendel komponenter hjælper imod nervøs ophidselse, søvnløshed, kramper og endda hjerne-kar-problemer og fordøjelsesbesvær.

Den sølvbladede busk har lige siden antikken været værdsat som tilsætningsstof i badeprodukter og vaskemidler og for dens afslappende og beroligende virkning. Navnet lavendel stammer sandsynligvis fra det latinske verbum lavare, som betyder at vaske.

Den er årsag til mange historier og myter, nogle funderet på virkeligheden – selvom vi ofte ikke kan bevise det i dag. I den ægyptiske farao Tutankhamons grav for eksempel blev der fundet kar fyldt med en salve, der duftede af lavendel selv efter 3000 år. De antikke ægyptere kan have anvendt lavendel til balsamering af deres mumier.

Mange bruger røgelse til meditation – læs mere her Meditation

Pakken indeholder 15 stick

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.