Louise Hay Lær at elske dig selv

189,00 DKK

Louise Hay

Louise Hay – Lær at elske dig selv – Du er ikke altid herre over de omstændigheder du møder i livet, men du er 100% herre over hvordan du tackler omstændighederne. Louise Hay har dybe bud på hvordan det mentalt er sundt hver dag at møde tilværelsen. Hver af de 64 kort i dette sæt med positive bekræftelser har en besked til dig: Du kan føle dig tryg i universet, og hele livet elsker og støtter dig.

Tilbage her: tarotkort og englekort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 144 Kategori:

Beskrivelse

Louise Hay Lær at elske dig selv –

Du er ikke altid herre over de omstændigheder du møder i livet, men du er 100% herre over hvordan du tackler omstændighederne. Louise Hay har dybe bud på hvordan det mentalt er sundt hver dag at møde tilværelsen. Hver af de 64 kort i dette sæt med positive bekræftelser har en besked til dig: Du kan føle dig tryg i universet, og hele livet elsker og støtter dig.

Enhver tanke du har, skaber din fremtid, så vælg positive tanker og ord om dig selv og livet.

Vælg at være fredfyldt. Kortene hjælper dig til at se klart med et kærligt blik, og altid at tage udgangspunkt i det kærlige sted i dit hjerte, der ved, at kærlighed åbner alle døre.

Louise Hay er bestsellerforfatter, foredragsholder og et af de allerstørste navne inden for spiritualitet og holistisk sundhed – kendt verden over, som et levende bevis på at bekræftelser kan forvandle liv og at det nytter, selv at gøre noget. Louise Hay har hjulpet og hjælper til stadighed mennesker over hele verden med selvhelbredelse og personlig udvikling.

Louise Hay har gennem årene hjulpet millioner af mennesker med at genvinde deres selvværd og finde kærligheden til sig selv, og hun er om nogen blevet et ikon inden for selvudvikling og positiv tænkning.

Al tekst er oversat til dansk.

Der er flere fra Louis Hay  Louise Hay Tanker fra hjertet

“Hjertet er centeret for vores styrke. Jeg har lært, at vores kreativitet bliver let og ubesværet, når vi lader vores tanker komme fra hjertets kærlighedsfulde rum. Gør krav på din styrke nu.”
– Louise L. Hay

Er er nogle kort du søger ønsker, kik endelig her og jeg får dem hjem til dig    https://fonixmusik.com/dk/main/living/visdomkort

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.