Louise Hay Tanker fra hjertet

189,00 DKK

Louise Hay Tanker fra hjertet

Disse kort med Louise Hays fantastiske bekræftelser vil hjælpe dig med at se indad og de den del af dig, som er ren åndelighed. Rent lys. Ren energi. Du kan visualisere, at alle dine begrænsninger forsvinder en efter en, indtil du til sidst føler dig tryg, healet og hel. Vid at lige meget hvad der foregår i dit liv, lige meget hvor vanskelige tingene kan være, så er du inderst inde tryg og hel. Og det vil du altid være.
Mediter på et nyt kort hver morgen og tag kortets positive energi med dig videre i din dag.

Se de andre kort her – diverse kort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 145 Kategori:

Beskrivelse

Louise Hay Tanker fra hjertet

Louise Hay Tanker fra hjertet bekræftelser vil hjælpe dig med at se indad og de den del af dig, som er ren åndelighed. Rent lys. Ren energi.

Du kan visualisere, at alle dine begrænsninger forsvinder en efter en, indtil du til sidst føler dig tryg, healet og hel. Vid at lige meget hvad der foregår i dit liv, lige meget hvor vanskelige tingene kan være, så er du inderst inde tryg og hel. Og det vil du altid være.
Mediter på et nyt kort hver morgen og tag kortets positive energi med dig videre i din dag. Brug Louise Hay Tanker fra hjertet.

Sættet består af 64 kort med Louise Hays verdensberømte positive bekræftelser. Et fantastisk kortsæt, som alle kan have glæde af at trække et inspirerende kort for dagen fra. Kortene er RIGTIG smukke og inspirerende, og der er tekst på begge sider.

Louise Hay har flere forskellige skønne sæt Louise Hay Lær at elske dig selv

Louise Hay er bestsellerforfatter, foredragsholder og et af de allerstørste navne inden for spiritualitet og holistisk sundhed – kendt verden over, som et levende bevis på at bekræftelser kan forvandle liv og at det nytter, selv at gøre noget. Louise Hay har hjulpet og hjælper til stadighed mennesker over hele verden med selvhelbredelse og personlig udvikling.

Louise L. Hay har gennem årene hjulpet millioner af mennesker med at genvinde deres selvværd og finde kærligheden til sig selv, og hun er om nogen blevet et ikon inden for selvudvikling og positiv tænkning.

Søger du et bestemt sæt så sig til https://fonixmusik.com/dk/main/living/visdomkort

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.