Tilbud

Feng shui lykkemønter.

29,00 DKK 19,00 DKK

Feng shui lykkemønter.

Kinesiske mønter er meget populære og også meget effektive når det gælder om at tiltrække held fra både himmel og jord. Firkanten i midten af mønten er jordens Chi, mens cirklen repræsenterer himlens Chi (vital energi). Fusionen af himmel og jord bringer fremgang, held og lykke. Mønterne er lykke bringere, der tiltrækker velstand.

Kom tilbage til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1884 Kategori:

Beskrivelse

Feng shui lykkemønter

Feng shui lykkemønter er meget populære og også meget effektive når det gælder om at tiltrække held fra både himmel og jord. Firkanten i midten af mønten er jordens Chi, mens cirklen repræsenterer himlens Chi (vital energi). Fusionen af himmel og jord bringer fremgang, held og lykke. Mønterne er lykke bringere, der tiltrækker velstand.

Mønterne aktiveres med et rødt bånd, som symboliserer Yang energien, der er den aktive, igangsættende og udadfarende energi. Yang siden på mønterne skal vende opad, det er den side med de fire kinesiske bogstaver, siden med to bogstaver er Yin siden. Husk, det er den røde yang tråd, der aktiverer mønterne, alene har de ingen Feng Shui betydning.

Du kan sagtens bruge reproduktioner, da det ikke er møntens alder, der er afgørende, dens styrke kommer fra formen. Forkæl en veninde med Feng shui lykkemønter.

Princippet i Feng shui er, at man skal leve i harmoni med sine omgivelser. Man bliver påvirket af omgivelsernes og universets energier, og disse kan enten være gavnlige eller skadelige. Ved hjælp af Feng shui kan man indrette sin tilværelse, så energierne har en positiv indflydelse på ens tilværelse.

Der eksisterer mange retninger inden for Fengshui, men disse kan principielt opdeles i to skoler, nemlig en asiatisk og en vestlig. Den første er baseret på traditionel kinesisk filosofi og levevis. Den vestlige Feng Shui er en fusion af moderne vestlige ideer om arkitektur og traditionel Fengshui.

Ifølge Feng Shui bringer lykkemønter held i pengesager at have dem i tasken, pungen eller dér hvor man opbevarer sine værdier.

Yin og yang, i kinesisk religion tilværelsens fundamentale modpols- og samspilsprincip. Yin (“mørke”) er det kvindelige, tunge, kolde, natten, vinteren, det animalske, jordiske, døden. Yang (“lys”) er det mandlige, lette, varme, det individualitetsgivende, dagen, sommeren, det himmelske, livet.

Pilo´s Spirituelle Univers er fyldt med lækre krystaller og smukke spirituelle ting. Brug dem i din hverdag eller som pynt. Følg mig på Facebook under Pilo´s Spirituelle Univers

Hvad er Feng Shui?

Feng Shui tager sit udspring i ældgamle kinesiske filosofierer og er en filosofisk teori om indretning og arkitektur, der har til formål at skabe et harmonisk samspil mellem mennesker og deres omgivelser. Direkte oversat betyder det vind og vand, som er de to elementer, der hele tiden former naturen omkring os.

Fanken bag Feng Shui indretning er, at du får en mere harmonisk tilværelse, når du lever i harmoniske omgivelser. Samtidigt undgår du negative energier og bliver du mere afslappet og mindre stresset, og nogle tilhængere mener endda, at du bliver bedre til at koncentrere dig, mindre træt, ja endda mere modstandsdygtig over forskellige sygdomme, hvis du indretter efter Feng Shui principperne.

Der eksisterer mange retninger indenfor Feng Shui, men disse kan i princippet opdeles i to skoler: En asiatisk og en vestlig. Den asiatiske er baseret på traditionel kinesisk levevis og filosofi. Den vestlige er en fusion mellem moderne, vestlige ideer om arkitektur og traditionel Feng Shui.

Kom tilbage til forsiden her _   https://pilos.dk

7 nemme tips til Feng Shui-stemning i hjemmet

  1. Stil stearinlys eller bloklys i et fad eller på en bakke. Læg afklippede blomsterhovedet i små skåle med lidt vand i.
  2. Sørg for at skabe liv i rummenes ”døde hjørner” ved fx at anbringe lamper eller levende planter i hjørnet af et rum. Det påvirker sindet på en positiv måde og understøtter den positive energi.
  3. Farver er en væsentlig del af indretningen i Feng Shui. Da hvert rum har forskellige funktioner, er det vigtigt at vælge de rette farver, der kan skabe den rigtige stemning og energi i rummet. Begræns eller undgå sort i din indretning og vælg gerne lyse farver til loftet.
  4. Spejle er en vigtig grundsten indenfor Feng Shui, da de cirkulerer energien og fremmer det naturlige lys. Anbring spejle rundt omkring i hjemmet – dog ikke i soveværelset. Spejle er især gode i stuen og spisestuen men må ikke reflektere hoveddøren eller toiletter.
  5. Smid ud. Rigtigt mange har hjemmet fyldt med ting, som de enten er ligeglade med eller som de egentligt ikke bryder sig om. Sorter og smid ud i dine møbler og ting. Det er vigtigt, at du ikke har ødelagte ting eller møbler stående fremme, da det skaber uro. Feng Shui handler om ro, enkelhed og orden.
  6. Ryd op. Feng Shui handler om at skabe flow og god energi i dit hjem, og det er svært, hvis der roder for meget. Sørg fx for at alle ting har en fast plads og organiser dine ting, så ”alle af en slags” ligger et bestemt sted. Det gør det også nemmere at finde dine ting, når du skal bruge dem.
  7. Sørg for at lufte grundigt ud flere gange dagligt. Det skaber god energi i hjemmet.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.