Mala Kæde med Amazonit-perler -108 perler

199,00 DKK

En mala er oprindeligt en bønnekæde fra hinduisme og buddhisme og bruges i meditation til at tælle mantraer. Et mantra er en samling af ord, ofte fra sanskrit, som gentages flere gange – traditionelt 108 gange. Her fokuserer du på ordets mening og vibrationer, eventuelt kombineret med den medfølgende visualisering. Ved at træne en meditationsøvelse som denne, kommer dine tanker til hvile og din krop slapper af. I dag er en mala dog også brugt som mode tilbehør.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 329 Kategorier: ,

Beskrivelse

Mala Kæde med Amazonit-perler -108 perler

En mala er oprindeligt en bønnekæde fra hinduisme og buddhisme og bruges i meditation til at tælle mantraer. Et mantra er en samling af ord, ofte fra sanskrit, som gentages flere gange – traditionelt 108 gange. Her fokuserer du på ordets mening og vibrationer, eventuelt kombineret med den medfølgende visualisering. Ved at træne en meditationsøvelse som denne, kommer dine tanker til hvile og din krop slapper af. Læs mere om meditation her – Meditation

En Mala kan både bruges som halskæde i hverdagen eller som meditationskæde. Du kan vikle den rundt om håndleddet, hvis det passer bedst med din stil.

En god idé er, at bærer Mala’en under tøjet, hvor den kan komme i kontakt med huden.  Mange tager også sin Mala med til yoga, for at bruge den som hjælp til at fokuserer på sig selv, og “fylde” kæden med den positive energi du udvikler under yoga.

Du lægger blot kæden tæt på din måtte, og lader perlerne optage energien fra din krop, og den vil samtidig give noget af sin energi tilbage til dig. Det hjælper dig med at fokuserer på dig selv og dine øvelser og det er en dejlig fornemmelse, at man gør noget godt for sig selv og sin krop, og at man kan få glæde af den energi lang tid efter, at sæancen er slut.

Dette gør en Mala kæde til en meget personlig genstand, som du ikke bør låne ud eller dele med andre mennesker.

Mala Kæde med Amazonit-perler -108 perler

Har du set dette armbånd?

Ægte tibetansk kobberperler armbånd

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.