Tilbud

Mandala røgelse træbox

139,00 DKK 99,00 DKK

Mandala røgelse træbox

Mandala røgelse træbox  smukt præsenteret i en træ opbevaringsboks med et traditionelt inspireret design. Der er 6 forskellige dufte

Jasmin, Lavendel, Patchouli, Rose, Sandalwood, Vanilie

Se andet røgelse her: Røgelse

Ryd
Kategorier: ,

Beskrivelse

Mandala røgelse træbox

Mandala røgelse smukt præsenteret i en træ opbevaringsboks med et traditionelt inspireret design. Der er 6 forskellige dufte.

Værdierne af mandalens farve i psykologi

I det 20. århundrede brugte psykoanalytiker Karl Jung først mandalas i terapi som udtryk for en ubevidst patient. På mange måder blev Jung påvirket af den østlige filosofi, så det er ikke overraskende, at mange af disse farveforeninger ligner deres buddhistiske forgængere. For eksempel symboliserer rødt lidenskab fra vrede til lyst, gul angiver sindet og intellektet, og lilla indikerer en kreativ og undertiden narcissistisk tendens.

Betydningen af ​​mandalas farver lavet af tråde, sand, perler kan have både traditionel betydning og moderne.

Moderne farveværdier

Nu hvor mandalas kan findes i farvebøger næsten overalt, kan alle få adgang til de gamle helbredende og meditative ressourcer i denne kunstform. Hvordan farver bruges kan påvirke følelser og stemninger, når de oprettes.

Mens farve teorier ofte er baseret på nogle af de tidlige symbolske betydninger af mandala farverne, har folk i dag udviklet kulturforeninger med bestemte farver. For eksempel kan blå være forbundet med en følelse af tristhed, og grøn kan være forbundet med en følelse af misundelse. Rød, sort og hvid beholdt derimod værdier, der var tættere på tidligere og traditionelle. Rød symboliserer ofte vrede (såvel som kærlighed), sort er stadig forbundet med døden, og hvid fortsætter med at repræsentere elementer af renhed og uskyld.

Som regel, når du opretter din egen mandala, uanset dens formål, styres de af de sædvanlige farveværdier. For eksempel, når man laver en mandala efter fødselsdato, kan farvernes betydning bruges samme som i moderne farveteori.

Oprettelse af en mandala, du skal nøje lytte til dig selv og dine følelser. Se derefter omhyggeligt på de forskellige farver og stol på din intuition. I dette tilfælde skal du ikke glemme den grundlæggende betydning af farver. Så bliver det nemt for dig at vælge, hvordan man skal farve mandalaen.

Farverne vælges også uanset fremstillingsmateriale. Det kan være sand, perler, tråde. Så, når vi væver en mandala af tråde, forbliver farvernes betydning det samme som ved tegning.

Se andet røgelse her: Røgelse

Hvordan man laver røgelse – ritualet

1. Åbn en dør eller et vindue, da den uønskede energi, man forsøger at fjerne, skal have en vej ud. Lad døren eller vinduet være åbent i en times tid efter at rum / bolig er renset.Eksempler på uønsket energi: Energien efter en voldsom fest, et krisemøde på arbejdspladsen, et skænderi, sygdom etc.

2. Værktøjerne:

Husk, at du leger med ild, så det er en fordel at have lidt redskaber, der kan beskytte fingre og tøj. De professionelle typer bruger en abeloneskal til at holde salvien i, men når man smudger med palo santopinde, synes jeg ikke, at det er nødvendigt.

Du skal bruge en fjer til vifte og sprede røgen rundt i rummet med. Fjer siges at hjælpe med at fjerne mere genstridig energi fra kroppen og energifelterne.

Jeg bruger fjer og abeloneskal, og når man smudger med palo santo fungerer det fint uden rekvisitter.

3. Dresscode:

Overvej den sorte garderobe, da du jo vifter med røg fra glødende urter meget tæt på kroppen.

Spirituelt set bærer shamaner sort, når de udfører riter, ritualer, ceremonier, rensning af boliger, uddrivelser eller healinger, for at forblive usynlige overfor ånden / entiteten og for at forhindre at noget kan klæbe til den åndelige udøver.

Fra et mere psykologisk synspunkt giver det at bære sort følelsen af ro, at være i kontrol, beskyttet og at have jordforbindelsen – præcis den måde man gerne vil have det på, når man er i færd med at fordrive et og andet uvæsen.

4. Tænd pinden:

Jeg bruger et stearinlys gerne Soyavoks lys uden duft lys, fordi en lighter bliver for varm og en tændstik er for kort til formålet. Hold på Palo Santo røgelse træstykker så langt fra den brændende ende som muligt. Hæld den i en 45 graders vinkel, tænd den, lad den brænde i ca. 10 sekunder, og pust så forsigtigt flammen ud. Nu skulle der gerne være en god orange glød i den tændte ende.

5. Vift og gå:

Gå langsomt igennem rummet, mens du vifter røgen rundt i rummet.

Skub røgen ind alle steder i boligen. Når du passerer en åben dør eller et vindue, kan du skubbe røgen udenfor og sende de negative energier med den.

Glem ikke dørkarme og vinduesrammer – der kan godt sidde lidt gammelt og kedeligt energi der, der trænger til at blive røget ud.

Hvis gløden på din pind begynder at falme, kan du puste forsigtigt på den eller give den lidt ild igen.

6. At fjerne negativ energi fra sig selv eller andre:

Pas på hud, øjne, hår og tøj. Sommetider flyver der lidt aske rundt. Så sæt evt. håret op og væk fra ansigtet. Det er kutyme at smudge sig selv, inden man begynder at rense andre. Og inden man begynder at vifte røg mod en anden, skal man lige bede dem om at lukke øjnene først.

Start fra toppen af hovedet og bevæg røgen rundt om hovedet, ned foran overkroppen mod fødderne – først kører man kroppens forside og bagefter bagsiden. Husk også håndfladerne og fodsålerne. Brug fjeren som en vifte til at holde røgen i gang og at styre den med.

7. Sig et mantra:

Når man har sørget for, at der er velventileret i lokaliteterne, og når palo santopinden eller urterne har fået glød, kan man evt. begynde at sige et mantra for at få tingene på gled. Det kan fx lyde således: “Enhver energi der ikke er til min største og højeste nytte, bør skride af helvedes til. Forlad venligst gennem det åbne vindue / dør “.

8. Luk og sluk:

Den bedste måde at slukke palo santo-pinden på er ved at lægge den glødende ende på en sten, i en ildfast skål, i jord eller i sand, indtil der ikke længere kommer røg fra den. Brug ikke vand til at slukke den med – det vil ødelægge træet, og gøre det sværere at tænde næste gang.

Opbevar pinden i en ildfast skål, tallerken eller i en beholder til røgelsespinde feks bruge en smuk abeloneskal. Dobbelttjek at alle gløder er helt slukkede.

Tilbage til røgelse her : Røgelse

Læs mere om røgelse her : wikiped

Yderligere information

Mandala box med røgelse

Jasmin, Lavendel, Patchouli, Rose, Sandalwood, Vanilie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.