Tilbud

Mandala røgelsesholder

49,00 DKK 29,00 DKK

Mandala røgelsesholder

Mandala røgelsesholder fås i 6 smukke farver.

Se de andre ting fra serien her: Røgelse

Ryd
Kategorier: ,

Beskrivelse

Mandala røgelsesholder

Mandala røgelsesholder fås i 6 smukke farver.

Værdien af ​​mandalaens kunst

Hvad er værdien af ​​mandala kunstværker? Først og fremmest ved at tegne disse symboler afviser vi opmærksomhed fra eksterne bekymringer og forbinder vores eget indre rum. Det hjælper med at slappe af, genopfriske og fylde med energi.

For det andet er mandala kunst en privat proces med selvkonfrontation og selvudfoldelse, som ikke er afhængig af andre mennesker. På jagt efter meningen med vores livserfaring kan vi når som helst sætte sig ned, når vi vil, trække en cirkel, fylde den, forstå refleksionen af ​​hvad der sker indenfor og find ud af hvad det betyder.

For det tredje kan vi gennem mandala finde ud af, hvor vores energier er blokeret, hvad vi modstår, hvilke roller og handlinger vi sidder fast i. Eller ved hjælp af overbevisende og grafiske måder kan vi fejre vores succeser, skildre ting, der har inspireret eller berørt os i livet.

For det fjerde kan mandalaens kunst hjælpe os med at finde harmoni, kærlighed og lære fra selve centrum af sig selv, jo højere “jeg”. Et af de største problemer i livet er at opdage og udfylde de dybe kilder til den indre visdom, der flyder i os. Mandalaens kunst vækker vores indre geni, hjælper ham med at kommunikere og udtrykke sig direkte.

For det femte kan mandalas hjælpe os med at se større cyklusser, der opererer i vores liv, hvis vi gør dem regelmæssigt og derefter overveje en række tegninger, der har udviklet sig over tid.

Farvefunktioner

Farve har symbolske funktioner i alt: fra buddhistisk åndelig kunst til moderne psykoanalyse og teorien om grafisk design. Når det bruges i mandalas, fylder farven ofte produktet med endnu mere symbolik og betydning.

Betydningen af ​​farve i tantrisk buddhisme

Den buddhistiske tradition bruger mange visuelle billeder i sin praksis. Farve har en særlig betydning i buddhistisk kunst, da begrebet oplysning ofte er repræsenteret af “rent lys” eller indkapsling af alle regnbuens farver.

I tantrisk buddhisme er der fem specifikke farver, der er forbundet med tantriske religiøse tekster, og den sjette, sorte, dækker alt og ingenting. Traditionelt anvendes følgende betydninger af mandala farver her:

  1. Hvid – fred, afslapning, overvejelse.
  2. Gul – mad og tilbageholdenhed.
  3. Red – indsendelse.
  4. Blå helbredelse, visdom, liv.
  5. Grøn – eksorcisme.
  6. Sort – vrede, død.

Se de andre ting fra serien her: Røgelse

Yderligere information

Mandala røgelses holder

brun, grå, grøn, gul, lilla, Lyserød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.