Mandala røgelsespinde

Mandala røgelsespinde

Pakket i et paprør med et smukt og farverigt Mandala-design. Der er 6 forskellige dufte

Se mere her: Røgelse

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Mandala røgelsespinde

Pakket i et paprør med et smukt og farverigt Mandala-design, ville disse røgelsespinde gøre en dejlig gave. Der er 6 forskellige dufte

Beskrivelse og betydning af traditionelle mandala symboler

Mandalas er traditionelt blevet brugt i religiøs praksis både i form af meditation og som en måde at forene med en åndelig enhed. I den hinduistiske religion var mandalaen så vigtig, at de fleste af de hellige steder og templer er bygget ved hjælp af mandala som en plan eller skabelon. Derfor bruger hver tradition normalt visse symboler, der er relateret til kulturen.

Yantra: For den hinduistiske religion er Yantra et tilbagevendende mantra, der normalt refererer til guddomme. Derfor anvendes Yantra, når det anvendes i mandalas, som et geometrisk mønster – normalt en rund form inde i en firkant, som er beregnet som udførelsen af ​​en bestemt guddom.

Keltisk ornament: Keltiske billeder kommer fra Vesteuropa. De symboliserer ofte enhed, balance og energi. Det keltiske kors er et af de mest berømte symboler og er en overgang mellem de himmelske og jordiske riger.

Hjul: en mandala har som regel form som et hjul eller indeholder det. I buddhismen er det en livskreds og legemliggør processen med at søge oplysning. I indianske kulturer bruges hjulet ofte som et symbol på forbindelsen mellem mand og natur.

Lotus: I den buddhistiske tradition er lotus et af de mest betydningsfulde symboler. Lotusblomsten er symmetrisk og kan derfor være forbundet med balance og enhed. Værdien af ​​mandala “lotusblomst” er meget vigtig, den symboliserer renhed og forbindelse med det guddommelige, samt ønsket om enhed med universet.

Vajra: Dette er et rituelt objekt med dyb betydning i buddhismen og hinduismen. Vajra bruges ofte til at repræsentere tro og en stærk ånd.

Beskrivelse og betydning af moderne mandala symboler

I den moderne kontekst er mandala-symbolerne ofte afledt af traditionelle mønstre og henviser sædvanligvis til de samme egenskaber ved det jordiske rikes forbindelse med det åndelige. I øjeblikket gør mandalaens meditative kraft dem populære, og de anvendte symboler er ofte mindre specifikt relateret til guddommelig kontemplation og i stedet er universelle billeder, der transcenderer kulturelle og traditionelle betydninger.

Solen: Det er et universelt symbol, der er blevet brugt siden oldtiden, og er fortsat et populært grundlag for mandala-modeller. Solens symbol kan repræsentere universet og bærer ofte betydninger forbundet med energi og liv, da solen understøtter vækst og liv på planeten.

Hjerte: Dette symbol er også universelt og bruges derfor ofte i en moderne sammenhæng. Hjerter symboliserer oftest kærlighed og hengivenhed, men da hjertet også er et vigtigt organ for levende væsener, kan det være forbundet med livet.

Livets træ: Dette symbol er baseret på værdier forbundet med liv og vækst. Hver del af træet har en særskilt betydning; rødder er ofte stabiliserende eller jordforbindende kræfter, mens blade kan repræsentere både styrke og aspiration.

Dyr: kan repræsentere forskellige værdier afhængigt af egenskaberne af de viste varninger. Dyr er populære i den moderne kontekst, fordi de er sekulære symboler, der bruges uafhængigt af religion.

Labyrint: Selv om tegningen af ​​labyrinten var af stor betydning i de historiske traditioner fra grækerne og romerne til indianere, er denne model stadig populær i moderne skikke. Labyrinter repræsenterer ofte en sti eller rejse, der kulminerer i en følelse af integritet og oplysning.

Triangle: Hvis den er placeret apex opad, så vil dens hovedværdier være målbevidsthed og styrke; hvis hans top ser ned, vil han betyde ubeslutsomhed og svaghed.

Spiral: styret med uret betyder begyndelsen, i modsat retning – ødelæggelse, spild af strøm.

Den grundlæggende betydning af “Flower of Life” mandala er efter mange menneskers mening forbundet med universets forståelse, evnen til at model ens egen skæbne og forbedring af karma.

Se mere her: Røgelse

Yderligere information

Mandala røgelsespinde

Jasmin, Lavendel, Patchouli, Rose, Sandalwood, Vanilie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.