Metalgryde til naturlig røgelse

199,00 DKK

Metalgryde til naturlig røgelse

Flot metal “gryde”. Der medfølger en lille pose sand. Den kan fint bruges både til naturlig harpiks-røgelse, der afbrændes på kultabletter, og til salviebundter/ smudgesticks.

Tilbage her: Røgelse

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 986 Kategorier: ,

Beskrivelse

Metalgryde til naturlig røgelse

Metalgryde til naturlig røgelse – Flot metal “gryde” med chakra farver. Der medfølger en lille pose sand som fyldes i gryden. Den kan fint bruges både til naturlig harpiks-røgelse – bundet salvie som denne her   –  Røgelse hvid ørken salvie     samt stikke røgelse pinde i sandet.

Brug også metalgryde til Palo Santo træ chips 30 gPalo Santo er et mystisk træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til røgelse som myrra og kopal.Navnet er spansk og betyder ’helligt træ’.  Det er en del af citrusfamilien og har søde noter af fyr, mynte og citron.

Hvert land har sine botaniske skatte og nogle gange er disse af så stor betydning for samfundet at de bliver et grundlag for kulturen. I Sydamerika er Palo Santo træet en sådan skat.

Palo Santos har helbredende kræfter.  Den er brugt i hellige ritualer og er derfor essentiel for hellige mennesker og shamaner. Dens aroma er frisk med antydninger af mynte og citrus og det er et af de mest aromatiske træer der findes. Røgen fra brændende Palo Santo menes at have både medicinske og terapeutiske helbredende kræfter.

Traditionelt blev det brugt af Inkaerne, shamaner og medicinfolk til åndelig renselse, energiudrensning og healing. Mange bruger det for at få kreativ inspiration, beskyttelse, kærlighed og lykke. Bliver også ofte brugt før, under eller efter meditationer. Dets opløftende duft hjælper med at hæve dine vibrationer og bringe en dybere forbindelse til jorden og den guddommelige kilde. Læs mere om meditation her – Meditation

Følg mig på Facebook . Facebook Pilos Sprituelle Univers

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.