Metalgryde til røgelse

199,00 DKK

Metalgryde til naturlig røgelse

Flot metalgryde. Den kan fint bruges både til naturlig harpiks-røgelse, der afbrændes på kultabletter, og til salviebundter/ smudgesticks.

Tilbage her: Røgelse

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2 Kategorier: ,

Beskrivelse

Metalgryde til naturlig røgelse

Metalgryde til naturlig røgelse – Flot metal “gryde” med en drage på. Den kan fint bruges både til naturlig harpiks-røgelse – bundet salvie som denne her   –  Røgelse hvid ørken salvie     samt stikke røgelse pinde i sandet.

Brug også metalgryde til Palo Santo træ chips 30 gPalo Santo er et mystisk træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til røgelse som myrra og copal. Navnet er spansk og betyder ’helligt træ’.  Det er en del af citrusfamilien og har søde noter af fyr, mynte og citron.

Hvert land har sine botaniske skatte og nogle gange er disse af så stor betydning for samfundet at de bliver et grundlag for kulturen. I Sydamerika er Palo Santo træet en sådan skat.

Palo Santos har helbredende kræfter.  Den er brugt i hellige ritualer og er derfor essentiel for hellige mennesker og shamaner. Dens aroma er frisk med antydninger af mynte og citrus og det er et af de mest aromatiske træer der findes. Røgen fra brændende Palo Santo menes at have både medicinske og terapeutiske helbredende kræfter.

Traditionelt blev det brugt af Inkaerne, shamaner og medicinfolk til åndelig renselse, energiudrensning og healing. Mange bruger det for at få kreativ inspiration, beskyttelse, kærlighed og lykke. Bliver også ofte brugt før, under eller efter meditationer. Dets opløftende duft hjælper med at hæve dine vibrationer og bringe en dybere forbindelse til jorden og den guddommelige kilde. Læs mere om meditation her – Meditation

Følg mig på Facebook . Facebook Pilos Sprituelle Univers

Lav et alter

Ved først, at der ikke er nogen forkert måde at fremstille et alter på.

For at oprette et alter, er alt hvad du behøver at vide, hvad du vil bringe ind i dit liv, hvad enten det er en fysisk ting, en oplevelse eller en følelse. Måske ønsker du simpelthen at skabe et rum for dig selv til at finde balance eller uddybe din åndelige forbindelse.

I det væsentlige ønsker du at finde objekter, der løfter dig og hjælper dig med at føle dig forbundet med en følelse af håb og elsker. Når disse objekter samles og placeres sammen, skaber de en energisk ladestation for din sjæl.

Hvis du sidder og skraber i hovedet om, hvordan du bygger et spirituelt alter, er det bedste svar at kigge indeni. Helt seriøst! Luk øjnene og slap af for at se, hvad du føler dig kaldet til at placere på dit alter.

Måske ser du et sted i naturen, du kan besøge og samle et stykke natur fra. Måske ser du et billede af nogen, du vil placere på dit alter, fordi de ser det bedste i dig eller inspirerer dig. Måske ser du en bog, din intuition leder dig mod. Der er ingen specifik opsætning af altere, fordi det, der inspirerer hver enkelt af os, er unikt for os. Hvis du dog vil have nogle ideer, er her nogle objekter, som du kan tilføre med vilje eller vælge baseret på de egenskaber, de har tendens til at hjælpe folk med at finde i sig selv:

 • Planter eller blomster har en beroligende virkning og forbinder os med naturen.
 • Alt, der har en duft, du elsker stearinlysrøgelse eller æteriske olier kan hjælpe med at inducere dybere meditation.
 • Vælg din favorit krystaller at hæve rumets energifrekvens og til at forbinde dybere med din intuition. Krystaller, der er kendt for at hjælpe jorden åndelig energi (labradorit, blå kyanit) eller kendt for at have en meget høj frekvens (moldavit, kvarts) er store såvel som beskyttende krystaller (sort tourmalin, ametyst), der hjælper med at transmittere negativ energi. Nogle gange bliver du trukket til en krystal det vil hjælpe dig med at helbrede uden engang at vide, om det er egenskaber.
 • Place vigtige smykker eller meditation / mala perler på dit alter, når du ikke bærer dem for at “oplade” dem med høj vibe-energi. På den måde, når du bærer dem, føler du dig ekstra kraftig og forbundet.
 • Placer dine orakel eller Tarot-kort på alteret for at minde dig om at bruge dem og for at repræsentere den hellige forbindelse, de tilbyder til din indre viden. Måske føler du en forbindelse til et specifikt kort, som du altid vil have vist på dit alter.

Hvordan bruger du et alter?

Et alter er ikke svært at fremstille, men at bruge det kan virke undvigende i starten. I bund og grund er den vigtigste ting, du skal gøre, når du sidder ned foran dit alter, at indstille en enkelt, kraftfuld intention.

Det er muligt at indstille mere end en intention for et alter og at ændre din intention flere gange. Måske kommer du til dit alter med en anden hensigt hver gang, og det er også okay Målet er at bruge dit alter konsekvent som et anker for dine tanker.

Lad os sige, at du har problemer med at komme over nogen. Dette er en universel oplevelse, som folk finder udfordrende. Dit alter kan hjælpe dig med at flytte dit fokus til at kanalisere den kærlighedsenergi mod et sundt afsætningsmarked.

Måske vælger du en årsag til at fokusere din energi på, eller du planlægger at uddybe dit åndelige liv med din indsats. Måske vil du bruge mere af din tid på at vise kærlighed og omtanke til venner og familie. Alle disse intentioner vil hjælpe dig med at træde ind i din healing og hjælpe dig med at rette dine tanker mod noget positivt.

At nedskrive din intention eller dit mål og placere det på dit alter vil sende det ud i universet. Når du ser dit mål, hver gang du sidder foran dit alter eller går ved det, hjælper det med at sende disse tanker ind i det multidimensionale univers for at aktivere lov om tiltrækning. Mange mennesker tænder et stearinlys for at indikere at de sætter deres intention på en stærk og direkte måde.

Du kan endda oprette et alter, der hjælper dig med at arbejde på et specifikt chakra, du gerne vil aktivere, fjerne blokering eller balance ved at bringe urter, bekræftelser, illustrationer eller symboler, der repræsenterer det chakra. Du kan indstille din intention ikke bare til at hjælpe dine følelser eller manifestere fysiske ting i dit liv, men også til at hjælpe med at styrke intuition, oprette forbindelse til en åndeguide eller udvikle en åndelig færdighed som mediumskap.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at indstille en intention på, men det vil være mest effektivt, hvis du sidder foran dit alter og bruger det til at fokusere og oprette forbindelse til din ånd dagligt eller endda flere gange om dagen. At bede om vejledning, bede om helbredelse og lytte til din ånd vil blive lettere ved at skabe et hellig rum til at gøre det. Dit alter er bare for dig og kan hjælpe dig med at finde sandheden, oprette forbindelse til dit eget visdom, og komme til et sted, hvor du føler dig stærk indefra.

alterklæde

Følg mig på Facebook:Facebook Pilos Sprituelle Univers

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud
  Røgelsesgavesæt

  Røgelsesgavesæt

  89,00 DKK 50,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.