Tilbud

Mosagat

17,00 DKK 10,00 DKK

Mosagat

Mosagat  healer hjertet, giver mod og hjælper dig med at få en god jordforbindelse. … Mosagat er en god hjælp i alle situationer, hvor du har brug for at mobilisere al din viljestyrke, eller i perioder i dit liv, hvor du har brug for ekstra overskud – den vil fremme din vitalitet.

Se de andre lommesten her:

lommesten

121 på lager

Varenummer (SKU): 001 Kategori:

Beskrivelse

Mosagat

Mosagat giver dig styrke og selvtillid, som kan hjælpe dig til bedre at overkomme store opgaver og pligter.
Den virker beskyttende og hjælper dig til at slippe afhængigheder.

I årtusinder er agatvarianten mosagat blevet brugt som amulet for at fremme afgrøders vækst og beskytte dem mod skiftende vejrforhold. Læg et stykke mosagat et sted i din have ellers kolonihave og styr dens gode virkning med dette enkle velsignelsesritualer. Velsign mosagaten med elementerne: røgelse, et rødt lys, vand og  jord ved nymåne. Frem sig denne sætning for hvert element; ” Elementernes kraft velsigne denne sten med dine gavnlige egenskaber og hjælp mine planter med at gro. 

Begrav mosagaten tæt ved planterne i din have for at give en god høst. Din have vil blomstre i fuldt flor 😀

Mosagaten kaldes også gartnerstenen, fordi den fremmer dine evner i haven, ligesom den kan skabe succes og velstand på andre områder.

Stenen kan også bruges i healing, hvor den styrker cirkulationen og hjælper på problemer med fordøjelse og indvolde. Den er også god til fødsler.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.