Tilbud

Mystical Anne Stokes røgelse sæt

119,00 DKK 99,00 DKK

Mystical Anne Stokes røgelse

Mystical Anne Stokes røgelse. Denne skønne gaveæske indeholder en sekskantet pakke af hver mystisk røgelse, seks i alt. Det inkluderer gotisk bøn, Dragon Beauty, Angel Rose, Aracnafaria, Protector og Immortal Flight.

Hver sekskantede pakke indeholder 20 pinde af røgelse, der vil fylde dit hjem med mystiske dufte.

Se de andre skønne dufte her; Røgelse

 

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Mystical Anne Stokes røgelse

Mystical Anne Stokes røgelse. Denne skønne gaveæske indeholder en sekskantet pakke af hver mystisk røgelse, seks i alt. Det inkluderer gotisk bøn, Dragon Beauty, Angel Rose, Aracnafaria, Protector og Immortal Flight.

Hver sekskantede pakke indeholder 20 pinde af røgelse, der vil fylde dit hjem med mystiske dufte.

 Efter en travl dag, kan det være tiltrængt med lidt afslapning. For dig der er på udkig efter en afslappende behandlingsform kan røgelse have beroligende effekt. Få en dejlig afslappende atmosfær i dit hjem med skønne aromaer og dufte.

Man bruger røgelse til røgrensning – røgrensning af krystaller og hjemmet.

I ældre tid anvendte man røgelse udendørs eller i hytter til bla cermonier – visioner eller udrensning. I dag er røgelse primær funktion at være stemmingsskabende. men det også i høj grad til afspænding- afbalancering og inspiration.

Det kan være en trofast ven i ensomme tider. Uanset hvilke tro man har på røgelsens egenskaber, man vil oplever fred og ro omkring sig – følelsen af frihed og overskud. Selv i små mængder kan det virke befriende – man kan kalde det magisk medicin.

Det har i århundreder været anvendt for at sprede velduft i kirker, templer og i hjemmet. Ordet røgelse blev i begyndeslsen anvendt som betegenelse for visse træers harpiks, men bruges nu mere bredt som en gererel betegnelse for enhver aromatisk substans, der stammer fra tørrede knuste planter.

Det har en stærk indvirkning på følelserne. Den fine røg og de sødmefulde dufte kan bruges til at skabe en afslappende eller romantisk stemning til at rense luften i et rum og til at fjerne ubehagelige lugte. Duftenes berusende natur fremmer også meditation.

Når man brænder skal man huske at åbne vindurene og det er en god ide at brug feks denne gryde både til løs el bundet røgelse. Der er sand med til bunden.

Læs mere om røgelse her: wikipedia

Hvad er røgelse godt for?

En vigtig bestanddel i røgelse er virak – også kaldet olibanum, som er dets latinske navn. Dette er en velduftende, gummiagtig harpiks fra træer i Boswellia- familien. Harpiksen er også blevet brugt som parfume, værn mod sygdomme eller medicin mod sår og til balsamering. I dag bruges virak meget i aromaterapi.

Hvordan virker røgelse?

Der kan for eksempel bruges røgelse til at slippe af med den negative energi. Forskellige planter og mineraler har en særlig lugt, der forbrændes for at tiltrække god energi til hjemmet. Røgelse kan hjælpe med at rense dit hjem for dårlig energi, så du kan komme tilbage til at leve i et roligt, harmonisk rum.

Hvorfor bruger man røgelsespinde?

Dufte vækker latente energier i os, eller forstærker de evner vi allerede besidder. Derfor er røgelsespinde et fantastisk energiredskab. … Det er røgelsen til dig, som ønsker at rense din energi, aura, dit rum – eller dine krystaller.
Røgelse stammer fra en duftende harpiks, som man udvinder af træet Boswellia serrata, Boswellia thurifera eller B. sacra.

Er røgelse skadeligt?

Duften af røgelse kan være med til at skabe en særlig stemning, men røgelse kan også bidrage til et dårligt indeklima. Hvis røgelsen afbrændes i et små rum med ringe luftskifte, vil røgen forurene indeklimaet, og på længere sigt kan den være skadende for sundheden.
Røgelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.