Naturlig harpiks røgelse – Copal

39,00 DKK

Naturlig harpiks røgelse – Copal

Naturlig harpiks røgelse fra copal-træet, som primært findes i Latin Amerika – bruges primært i religiøse eller rensende ceremonier.

30g

Se det store udvalg her: Røgelse

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 453 Kategori:

Beskrivelse

Naturlig harpiks røgelse – Copal

Naturlig harpiks røgelse fra copal-træet, som primært findes i Latin Amerika – bruges primært i religiøse eller rensende ceremonier.

Copal, Agathis Dammara forbindes med elementet ild, planeten solen og det maskuline køn.

Copal er en velduftende og kostbar harpiks, som er blevet brugt i flere tusind år. Den blev blandt andet brugt af mayaerne og aztekerne, som brændte copal på toppen af pyramiderne, som en ofring til guderne.

Copal røgelse betragtes desuden som hellig for befolkningen i Mexico, såvel som i Syd- og mellemamerika, hvor den blandt andet bruges i svedehytte ceremonier. Her anses copal for værende en stærk helende og rensende kraft, som fordriver og transformerer negative energier. Ifølge lokal folklore hjælper røgelsen fra copal også med selvhealing og med at komme sig efter en depression.

Naturlig harpiks røgelse Copal forbindes også med kronechakraet, idet den uddyber din bevidsthed og giver rene og klare meditationer. Den styrker energi flowet og fjerner energiblokkeringer i kroppen. Læs mer om meditation her – Meditation

Der findes mere end 300 forskellige slags copal, som alle har en lidt sødlig og speciel duft, og som alle egner sig godt til forskellige former for kærlighedsmagi.

Denne her gryde er fantastisk til røgelse – Metal gryde til naturlig røgelse

Prøv også Bhakta røgelse ylang ylang

Sådan gør du:

For at brænde løs røgelse skal du bruge trækulsblokke og en åben ildfast beholder feks vores gryde. Fyld beholderen med lidt jord el sand for at forhindre gryden i at blive for vare. Tænd trækullet ved at holde det med en pencet over en flamme. Drys løs røgelse over det varme trækul og lad det ulme så duften kan frigives.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.