Naturlig harpiks røgelse – Frankincense

39,00 DKK

Naturlig harpiks røgelse – Frankincense

Frankincense har en frisk og frugtagtig duft med en behagelig sød harpiksaroma. Undertoner af træ sænker vejrtrækningen og gør den dybere. Frankincense har været brugt i årtusinder til at vække den højere bevidsthed og forstærke spiritualitet, meditation og bøn.

30g

Tilbage her : Røgelse

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 324 Kategori:

Beskrivelse

Naturlig harpiks røgelse – Frankincense

Naturlig harpiks røgelse Frankincense har været brugt i årtusinder til at vække den højere bevidsthed og forstærke spiritualitet, meditation og bøn. Læs mere om meditation her – Meditation

Frankincense eller virak blev tidligere anset for at være lige så værdifuld som guld, og dette var sandt i mange tusinde år. Man mener, at frankincense er benyttet i mere end 3000 år. Frankincense brændes stadig den dag i dag, som offerrøgelse under katolske messer.

Frankincense er blevet brændt i mange kulturer for at hylde guderne, og var en af gaverne som de tre vise mænd bragte til det lille Jesusbarn. Frankincense er nævnt 22 gange i Bibelen.

Frankincense har dybtgående psykologiske og spirituelle egenskaber, som længe har været brugt i religiøse og spirituelle traditioner verden over.

Frankincense er gennem tiderne blevet forbundet med en lang række solguder på grund af dens kraft til at fokusere på den spirituelle bevidsthed, og dermed bibringe os mulighed for trandenscentral bevidsthed.

Denne her gryde er fantastisk til røgelse – Metal gryde til naturlig røgelse

Men husk også at prøve Naturlig røgelse fremstillet af ren hvid salvie

Sådan gør du:

For at brænde løs røgelse skal du bruge trækulsblokke og en åben ildfast beholder feks vores gryde. Fyld beholderen med lidt jord el sand for at forhindre gryden i at blive for vare. Tænd trækullet ved at holde det med en pencet over en flamme. Drys løs røgelse over det varme trækul og lad det ulme så duften kan frigives.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.