Naturlig harpiks røgelse 3 Konger

39,00 DKK

Naturlig harpiks røgelse – 3 Konger

Naturlig røgelse fremstillet af harpiks. 3 Konger er typisk en blanding af frankincense, myrra og sandeltræ.

Myrra er navnet på saften (harpiksen) af Myrra-træet Commiphora, som vokser bl.a. Somalia og andre nordafrikanske og arabiske områder. Myrra findes på træerne som indtørrede gulbrune og rødbrune klumper, som kan have en vis lighed med rav – der jo også stammer fra harpiks.

30g

Tilbage her: Røgelse

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 343 Kategori:

Beskrivelse

Naturlig harpiks røgelse – 3 Konger

Naturlig røgelse fremstillet af harpiks. 3 Konger er typisk en blanding af frankincense, myrra og sandeltræ.

Myrra er navnet på saften (harpiksen) af Myrra-træet Commiphora, som vokser bl.a. Somalia og andre nordafrikanske og arabiske områder.

Myrra findes på træerne som indtørrede gulbrune og rødbrune klumper, som kan have en vis lighed med rav – der jo også stammer fra harpiks.

Myrra har været kendt i årtusinder for dets virkning på bl.a. huden og er beskrevet i både Det Gamle og Det Nye Testamente samt i Koranen. Der er også beskrivelser af, at det var brugt i Apollo-templet i det antikke Grækenland.

Stoffet har igennem historien været anset for meget værdifuldt, fordi det var en begrænset ressource og har haft et utal af anvendelser. Det har hyppigt været benyttet som ingrediens i cremer og salver til huden men har også ofte været anvendt ved fremstillingen af røgelse.

Det er også blevet brugt i lægemidel, som deodorant, mod dårlig ånde, som tandpulver og mundskylle-middel mod betændelser i mundhulen og endda til balsamering.

Myrrha tilskrives ofte antibakterielle egenskaber og evne til at styrke immunforsvaret.

Naturlig røgelse fremstillet af harpiks prøv også 3 Konger og Frankincense (olibanum) er skønne – Har du en gryde at gøre det i? Ellers se den her – Metal gryde til naturlig røgelse

Prøv også Naturlig røgelse fremstillet af ren hvid salvie

Sådan gør du:

For at brænde løs røgelse skal du bruge trækulsblokke og en åben ildfast beholder feks vores gryde. Fyld beholderen med lidt jord el sand for at forhindre gryden i at blive for vare. Tænd trækullet ved at holde det med en pencet over en flamme. Drys løs røgelse over det varme trækul og lad det ulme så duften kan frigives.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.