Palo Santo røgelse chips

39,00 DKK

Palo Santo røgelse chips

Palo Santo røgelse, Holy Wood træ chips brændes som en naturlig røgelse. Den renser omgivelserne for negative energier og dårlige vibrationer.
Palo Santo røgelse har en behagelig og beroligende duft.

Indhold 25 g.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 062 Kategorier: ,

Beskrivelse

Palo Santo røgelse træ 

Palo Santo røgelse Holy Wood træ chips brændes som en naturlig røgelse. Den renser omgivelserne for negative energier og dårlige vibrationer.
Palo Santo har en behagelig og beroligende duft. Læg din røgelse i den smukke Abeloneskal se den her  Abeloneskal

Indhold 25 g.

Palo Santo røgelse er blevet kaldt magisk, mystisk, sjælden, hellig og unik. Dette duftende træ er højt respekteret blandt shamaner og healere og har været brugt i hellige ritualer og til rensende formål i tusinder af år af indfødte i Sydamerika.

Palo Santo er et mystisk træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til røgelse som myrra og kopal. Navnet er spansk og betyder ’helligt træ’.  Det er en del af citrusfamilien og har søde noter af fyr, mynte og citron.
Hvert land har sine botaniske skatte og nogle gange er disse af så stor betydning for samfundet at de bliver et grundlag for kulturen.

I Sydamerika er Palo Santo træet en sådan skat. Palo Santos brug og helbredende kræfter er så mangfoldige at det har været en del af den sydamerikanske kultur i århundrede. Den bliver brugt i hellige ritualer og er derfor essentiel for hellige mennesker og shamaner. Dens aroma er frisk med antydninger af mynte og citrus og det er et af de mest aromatiske træer der findes. Af disse grunde har træet opnået meget høj status for spirituelle mennesker over hele verden.

Hvordan kan røg være rensende?

Det er ikke hver dag at man hører ordet rensende og røg i samme sætning. Men når røg kommer fra visse planter som salvie eller palo santo, kan den defineres som medicinsk røg, fordi den er i stand til at dræbe bakterier og lade luften med negative ioner.

Negative and positive ioner

Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan du har det, når du står tæt ved et vandfald eller går inde i en skov?

Du indånder den friske, rene luft, og du føler dig straks mere energisk, men samtidig rolig, levende, og frisk. Det er de negative ioner, der er på spil.

Når urfolk, shamaner eller helt almindelige mennesker generelt snakker om negativ og positiv energi, refererer det højst sandsynligt til de negative og positive ioner.

Et molekyle med flere positive elektroner end negative bærer en positiv ladning. Og omvendt, når et molekyle har en ekstra negativ elektron, har den en negativ ladning.

Vi kalder disse molekyler for positive og negative ioner.

Positivt ladede ioner dominerer indendørs. Elektromagnetiske felter, fluorescerende lamper, tæpper, aircondition, metal, plastik og dårlig luft er alt sammen med til at øge antallet af positive ioner i et miljø. Positivt ladede ioner har en negativ indvirkning på vores fysiske og mentale sundhed, og de er forbundet med en stigning i allergier, infektioner, sløvhed, depression, angst.

Negativt ladede ioner har en positiv virkning, og de er rigelige i naturen med de højeste koncentrationer, tæt på vand der falder (bølger/vandfald) og i gamle skove – især fyrreskove leverer en stor mængde negative ioner. Disse negative ioner løfter humøret ved at øge serotoninniveauerne.

De hjælper også med at stabilisere blodtrykket, forbedre kroppens syrebasebalance, styrke knoglerne, bedre immunforsvaret, fremskynder helingsprocesser, og rense luften og meget mere godt.

I naturen dannes negative ioner på forskellige måder. Ca. halvdelen af de negative ioner dannes ved luftstrømfriktion, når vand falder og af planter. Fx løber de fra bladene på planter – største leverandører er fyrretræer og aspargesbregner.

Hvis man ikke har adgang til en fyrreskov eller bor i nærheden af faldende vand, kan man gøre brug af smudging i stedet. Brændende Palo Santo røgelse salvie eller andre urter neutraliserer den positive ladning, og frigiver store mængder negative ioner ud i luften.

– måske har alt det alfa-terpineol, som der er i palo santo ligesom i fyrretræerne, Noget at gøre med det, men det er bare mit ræsonnement over ligheden mellem fyrretræsharpiks og palo santo harpiks.

alterklæde

 

Hvad vil det sige at være spirituel ? – Læs mere om det her. wikipedia

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.