Palo Santo røgelse træstykker

15,00 DKK

Palo Santo røgselse

Palo santo røgelse er brugt af mange spirituelle folk. Brug et stearinlys til at antænde træet med og lad det brænde i ½ til 1 minut og blæs det derefter ud. Den rige duft vil bringe fred og klarhed i nuet sammen med gode følelser.

15 kr pr stk

Læg evt den brændte træ i en lækker –Abeloneskal

palo santo

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 061 Kategori:

Beskrivelse

Palo santotræ

Palo Santo røgelse

Palo Santo røgelse Holy Wood træ brændes som en naturlig røgelse ved at tænde ild i den ene ende af træstykket og lægge det i en ildfast beholder Feks denne her gryde   Metalgryde til naturlig røgelse . Den renser omgivelserne for negative energier og dårlige vibrationer.

Stykkerne er ca. 10 cm lange. Palo Santo har en behagelig og beroligende duft.

Palo Santo er et træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til Frankincense, Myrra og Copal. På spansk betyder navnet bogstaveligt “Hellige Træ”. Det er en del af citrusfamilien med sød duft af fyr, mint og citron.

Palo Santo røgelse er nydt af mange for sine rensende og helbredende egenskaber, svarende til salvie og cedertræ. Brug et soyavokslys til at antænde træet med og lad det brænde i ½ til 1 minut og blæs det derefter ud.

Den rige duft vil bringe fred og klarhed i nuet sammen med gode følelser.

Se gryden her – Metalgryde til naturlig røgelse

Hvordan kan røg være rensende?

Det er ikke hver dag at man hører ordet rensende og røg i samme sætning. Men når røg kommer fra visse planter som salvie eller palo santo, kan den defineres som medicinsk røg, fordi den er i stand til at dræbe bakterier og lade luften med negative ioner.

Negative and positive ioner

Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan du har det, når du står tæt ved et vandfald eller går inde i en skov?

Du indånder den friske, rene luft, og du føler dig straks mere energisk, men samtidig rolig, levende, og frisk. Det er de negative ioner, der er på spil.

Når urfolk, shamaner eller helt almindelige mennesker generelt snakker om negativ og positiv energi, refererer det højst sandsynligt til de negative og positive ioner.

Et molekyle med flere positive elektroner end negative bærer en positiv ladning. Og omvendt, når et molekyle har en ekstra negativ elektron, har den en negativ ladning.

Vi kalder disse molekyler for positive og negative ioner.

Positivt ladede ioner dominerer indendørs. Elektromagnetiske felter, fluorescerende lamper, tæpper, aircondition, metal, plastik og dårlig luft er alt sammen med til at øge antallet af positive ioner i et miljø. Positivt ladede ioner har en negativ indvirkning på vores fysiske og mentale sundhed, og de er forbundet med en stigning i allergier, infektioner, sløvhed, depression, angst.

Negativt ladede ioner har en positiv virkning, og de er rigelige i naturen med de højeste koncentrationer, tæt på vand der falder (bølger/vandfald) og i gamle skove – især fyrreskove leverer en stor mængde negative ioner. Disse negative ioner løfter humøret ved at øge serotoninniveauerne.

De hjælper også med at stabilisere blodtrykket, forbedre kroppens syrebasebalance, styrke knoglerne, bedre immunforsvaret, fremskynder helingsprocesser, og rense luften og meget mere godt.

I naturen dannes negative ioner på forskellige måder. Ca. halvdelen af de negative ioner dannes ved luftstrømfriktion, når vand falder og af planter. Fx løber de fra bladene på planter – største leverandører er fyrretræer og aspargesbregner.

Hvis man ikke har adgang til en fyrreskov eller bor i nærheden af faldende vand, kan man gøre brug af smudging i stedet. Brændende Palo Santo røgelse salvie eller andre urter neutraliserer den positive ladning, og frigiver store mængder negative ioner ud i luften.

– måske har alt det alfa-terpineol, som der er i palo santo ligesom i fyrretræerne, Noget at gøre med det, men det er bare mit ræsonnement over ligheden mellem fyrretræsharpiks og palo santo harpiks.

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.