Primavera Room spray

Primavera Room spray

RUMSPRAYS SPRAY DIN VEJ TIL LYKKE 6 lækkere varianter!!
Uanset om du ønsker at slappe af eller koncentrere dig, kan Primaveras rumsprays fremkalde en personlig stemningsfuld atmosfære derhjemme, på hotellet eller på arbejdspladsen. 100 % økologiske æteriske olier er kun et enkelt pust væk.

Vælg din ynglingsduft 😀

Indhold 50 ml

Tilbage her: æteriske olie og room spray

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Primavera Room spray

Vi søger ofte at opretholde en balance mellem en hektisk hverdag og øjeblikke af fred. Velvalgte duftkompositioner af rene æteriske olier kan give øjeblikke af mindfulness og kan have en positiv virkning på humør og velvære.

PRIMAVERAs Wellbeing sortiment både dufter godt og gør godt for krop og sjæl. Det er en duftende kærlighedserklæring til livet og alle dets facetter, og til dem vi inderst inde er. Det er vidunderligt aromatiske og unikke dufte. En
gave fra naturen, der gennem hele livet kan være en værdifuld støtte i mange situationer.

AROMATERAPI er en afslappende og naturlig måde at bringe krop, sind og sjæl i harmoni ved hjælp af æteriske olier. Navnet antyder at man skal være terapeut, men det er slet ikke tilfældet. Alle kan være med. Det er en sanselig og direkte oplevelse af naturen og en vidunderlig måde at opleve holistisk velvære på.

Hvad udgør PRIMAVERA

Uanset om det er rumsprays, duftblandinger eller aromaroll-ons, er hvert produkt blevet udviklet til specifikke situationer og kan anvendes direkte. For at udnytte naturens fulde, effektive kraft er alle produkter fremstillet af 100% rene og naturlige æteriske olier.
Hvordan kan aromaterapi bidrage til velvære? Æteriske olier af høj kvalitet har ikke kun en fysisk virkning, de påvirker også vores følelser. De kan fremme afbalanceringen af sind og sjæl selv i en stresset hverdag, og de hjælper os med at finde øjeblikke af fred og ro.
Hvordan fik Wellbeingprodukterne deres navne? Navnene beskriver essensen af de enkelte duftblandinger, og vi ønsker dermed at hjælpe brugerne med hurtigere at kunne finde det, de har brug for.

100% NATURLIG betyder, at Primaveras æteriske olier er naturlige, uforfalskede, autentiske og rene. De indeholder kun olien fra den specificerede plante og selvfølgelig ingen syntetiske tilsætningsstoffer.

PLANTEKRAFT kan kun udvikle sig fuldt ud, hvis den er 100% naturlig og stammer fra planter, som vokser på sit naturlige oprindelsessted. Primavera drager nytte af denne naturlige kraft til at fremme dit velbefindende og styrke dit helbred.

 

RUMSPRAYS SPRAY DIN VEJ TIL LYKKE
Uanset om du ønsker at slappe af eller koncentrere dig, kan Primaveras rumsprays fremkalde en personlig stemningsfuld atmosfære derhjemme, på hotellet eller på arbejdspladsen. 100 % økologiske æteriske olier er kun et enkelt pust væk.

Aromaterapi

 

Ren planteenergi til krop og sjæl
Cirka 15% af alle planter i naturen indeholder æteriske olier. Disse olier tjener forskellige formål for de enkelte planter. F.eks. danner lavendel-planter et beskyttende og kølende mikroklima omkring sig i middagsheden ved hjælp af æteriske olier.

Olierne lagres i forskellige plantedele alt efter deres formål for planten. Hos citrus-frugter lagres de f.eks. i frugternes skal, hos rosen lagres de i blomsterne, hos vetiver lagres de i plantens rødder osv. osv.
De æteriske olier har været kendt og anvendt i forskellige kulturer i årtusinder som kilde til velvære og et godt helbred.

I 1937 grundlagde den franske kemiker René Maurice Gattefossé det vi i vores tid kalder Aromaterapi. Det tyske firma Primavera (Forår) er blandt de førende i verden i udvinding og forarbejdning af æteriske olier i bedste kvalitet.

Primavera anvender de mest skånsomme udvindingsmetoder og resultatet er olier i den bedst tænkelige kvalitet. Så godt som alle olier er fra vildtvoksende eller fra økologiske planter, heraf er mange oven i købet i biodynamisk Demeter kvalitet.

Primavera tilbyder over 120 forskellige æteriske olier fra hele verden. Vi forhander dem også i fint komponerede duftblandinger, som airsprays, og som aroma roll-ons til fx. rejsebrug. Dertil kommer eksklusive koldtpressede økologiske basisolier til massage og hudpleje.

 

Yderligere information

Primavera Roomspray

Clean air, Concentration, Good mood, Relaxed, Space clearing, Yoga Flow

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.