Tilbud

Pung til tarotkort sort

89,00 DKK 69,00 DKK

Pung til tarotkort sort

Denne velour lynlås pose er det perfekte sted at opbevare tarotkort, krystaller, skønhedsprodukter og andre skatte. Har en fantastisk hvid og guldmåne tarot-kortillustration foran og en matchende kvast og halvmåne charme på lynlåsen.

 

15 x 20 cm

Tilbage til nyheder her: nyheder

Følg mig på facebook: Facebook Pilos Sprituelle Univers

2 på lager

Beskrivelse

Pung til tarotkort sort

Denne velour lynlås pose er det perfekte sted at opbevare tarotkort, krystaller, skønhedsprodukter og andre skatte. Har en fantastisk hvid og guldmåne tarot-kortillustration foran og en matchende kvast og halvmåne charme på lynlåsen.

Magien i tarotkort / Taratkort

Tarotkort er den gamle kunst at lægge og tolke illustrerede kort for at opnå indsigt i din fortid, nutid og fremtid. Vi er alle fascineret af ideen om at kunne se ind i fremtiden, så vi kan blive advaret om forhindringer på vores vej.

Tarotkort er i århundreder blevet anvendt som en måde at give os sådan en indsigt på. Tænk på tarotkort som en kanal og på tarotlæggeren som en slags magisk rådgiver, der anvender kortene til at fokusere og forøge sin intuition.

Sådan vælger du tarotsæt.

Der findes utallige tarotkort for begyndere at vælge imellem, hvilket kan være ret forvirrende for en nybegynder. De fleste sæt har samme grundlæggende betydninger men hvert sæt har alligevel sin egen stil og udtryksform. Måske fortrækker du at arbejde med tarotsæt der har meget enkle billeder hvilket giver dig mulighed for at aflæse kortes betydning.

Tarotkortenes fornemste opgave er at tale til din underbevished og aktivere din glemte viden om både din egen og deres betydning, er det vigtigt at du anskaffer dig det sæt du kan lide. Et spil der sætter fantasi i gang fordi billederne taler til dig.

Hvordan fungere tarotkort?

Tarotkort betydning fungere fordi svaret allerede findes i dit underbeviste sind når du stiller et spørgsmål. Det at koncentrere sig om et spørgsmål bringer denne vinden op til overfladen og drager dig mod valget af disse kort. Det tvinger dig til at konfrontere det som du måske normalt vælger at ignorere og sætter forskellige aspekter ind i en sammenhæng der giver et større overblik. Ved at forstå tarot vil du opnå en bedre forståelse af dig selv og verden omkring dig.

Forstå dine tarotkort el tarat kort el tarrot kort 😀 tarok ja folk kalder det meget forskelligt.

Tarotkort forbinder os til vores indre. De mange billeder taler til vores ubevidste og aktiverer emotioner og følelser der ligger gemt i os.

Når du ser et sæt tarotkort for første gang undre du dig måske over hvordan så små kort kan indeholde så megen information men man får hurtigt en kærlighed til tarotkort. Hvordan i alverden tarotlæseren kan huske så meget- isæt når mange kort stort set er ens. Billederne på tarotkortene fungerer som visuelle nøgler til forståelse.

Hemmeligheden ved at læse tarotkort er ikke at lære tusinde af betydninger på alle 78 kort udenad men at lære at føle dig frem til hvad kortet fortæller dig. Når du ser på et tarotkort så brug et øjeblik på at studere det nærmere. Hvad tror du det fortæller dig? Hvis der er personer på kortet er de så glade eller triste? Synes de at have problemer eller virker de rolige? Dit første gæt kan være tættere på end du tror!

Forskellige sæt – samme mening.

Hvis du har set tarotkort før eller allerede selv har et sæt kort har du måske opdaget at de findes i mange forskellige udgaver. Billederne i et sæt synes at have meget lidt til fælles med billeder fra et andet sæt. Men hvis du kikker nærmere på kortene vil du dog finde flere lighedspunkter end man umiddelbart skulle tro. Hvert sæt indeholder 78 kort og når du har fuldt ud forstået tarottens kunst, vil du kunne læse et hvilket som helst sæt – og ikke kun det sæt du først lærte.

15 x 20 cm

Læs mere om tarotkort her: wikipedia

Se tarotkort her: tarotkort og englekort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.