Naturlig løs røgelse af hvid salvie

24,00 DKK

Naturlig løs røgelse af hvid salvie

Naturlig røgelse af hvid salvie. Læg en lille kul-tablet i en ildfast beholder. Tænd den, og når den er varm, drysses en lille smule salvie på. Naturlig røgelse fremstillet af ren hvid salvie. Læg en lille kul-tablet i en ildfast beholder. Tænd den, og når den er varm, drysses en lille smule salvie på.

 

Røgelse

 

3 på lager

Varenummer (SKU): 523 Kategorier: ,

Beskrivelse

Naturlig røgelse af hvid salvie.

Naturlig røgelse af ren hvid salvie. Læg en lille kul-tablet i en ildfast beholder. Tænd den, og når den er varm, drysses en lille smule salvie på.

Salvie er brugt i tusinder af år som en spirituel urt. Den forbedrer din åndelig bevidsthed. Det medfører healing og udrensning i dine livsmønstre især dem, hvor du blokerer dig selv.

Renselse med hvid salvie tilbyder fordelene at du kan rense dig og dine omgivelser, bandlyse negativ energi og / eller enheder, rydde hjemsøgt rum/huse og afslappe og beroligende mennesker og kæledyr.
Smudging er det fælles navn givet til en kraftfuld udrensnings teknik fra de Native Nordamerikanske traditioner.

Smudging fjerner negative energier og genoprette balancen.

Den renser dig selv og dine omgivelser ved hjælp af simple ritualer og ceremonier.

I tusinder af år har Smudging været en del af indiansk tradition, men nu er denne praksis bliver langt mere udbredt.

Hvid Salvie blade er almindeligt anvendt som en udrensnings urt, til at rense krop, sjæl og sind – OG til at rense hjemmet og fjerne negativitet.

Smudging med hvid salvie kan fremme ens omgivelser til i et beroligende fristed – et sted for fornyelse og øget lykke. Man kan føle sig hel høj – fri og glad efter en rensning.

Denne urt er ofte bruges til at fremme heling og spiritualitet. Husk at åbne et vindue så de dårlige energier kan komme ud.

Brug også Hvid Salvie til rensning, samt at oplade dine nye og gamle krystaller så de kan blive fyldt med gode energier.

Indhold 10 g.

Smudge stick hvid salvie mini

Salvie røgelse

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.