Røgelse cedertræ

59,00 DKK

Røgelse cedertræ

Røgelse kan bruges til at rense krop og sjæl og til at fjerne dårlige energier i et rum. Røgelse kan også bruges til at skabe ro og til at holde opmærksomheden, når du mediterer.

Kik mere her – Røgelse

9 på lager

Varenummer (SKU): 738 Kategorier: ,

Beskrivelse

Røgelse cedertræ.

Røgelse cedertræ er røgelse et lille bundt af cedertræs-kviste – længde ca. 10 cm – ca. 25 gram. Tændes – ilden pustes ud, så bundtet kun gløder og afgiver røg ligesom en almindelig røgelsespind – og lægges i et ildfast fad eller lignende. Cedertræ smudge stick og andre hellige urter har indgået i rituel og ceremoniel praksis over hele verden siden menneskehedens spæde begyndelse.

Amerikanske indianere har brugt cedertræ smudge stick og jordens planter, både frisk cedertræ som tørrede cedertræ, til helbredelse. De gamle vise vidste, at cedertræ og planter, ligesom mennesker og andre organismer, bærer sin egen energi. Cedertræ  smudge stick og planternes energi kan aktiveres gennem ild og intention.

Røgelse cedertræ kan bruges til at rense krop og sjæl og til at fjerne dårlige energier i et rum. Japansk røgelse kan også bruges til at skabe ro og til at holde opmærksomheden, når du mediterer.

Prøv også denne her – den er fantastisk   Røgelse hvid ørken salvie

Røgelse til mange formål – Efter en travl dag, kan det være tiltrængt med lidt afslapning. For dig der er på udkig efter en afslappende behandlingsform kan røgelse have beroligende effekt. Få en dejlig afslappende atmosfær i dit hjem med skønne aromaer og dufte.

I ældre tid anvendte man røgelse udendørs eller i hytter til bla cermonier – visioner eller udrensning. I dag er røgelse primær funktion at være stemmingsskabende. men det også i høj grad til afspænding- afbalancering og inspiration.

Det kan være en trofast ven i ensomme tider. Uanset hvilke tro man har på røgelsens egenskaber, man vil oplever fred og ro omkring sig – følelsen af frihed og overskud. Selv i små mængder kan det virke befriende – man kan kalde det magisk medicin.

Det har i århundreder været anvendt for at sprede velduft i kirker, templer og i hjemmet. Ordet røgelse blev i begyndeslsen anvendt som betegenelse for visse træers harpiks, men bruges nu mere bredt som en gererel betegnelse for enhver aromatisk substans, der stammer fra tørrede knuste planter.

Brug feks denne gryde til din røgelse : Metalgryde til naturlig røgelse

Følger du mig på Facebook? Facebook Pilos Sprituelle Univers

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.