Røgelses tårn

299,00 DKK

Det smukke tibetanske tårn er en skønhed i sig selv. Den vil pynte i ethvert hjem. Røgen vil sive smukt ud igennem hullerne i siden. Det er en tung solid model.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6239 Kategorier: ,

Beskrivelse

Røgelse tårn.

Det smukke tibetanske tårn er en skønhed i sig selv. Den vil pynte i ethvert hjem. Røgen vil sive smukt ud igennem hullerne i siden. Det er en tung solid model.

Røgelse til mange formål – Efter en travl dag, kan det være tiltrængt med lidt afslapning. For dig der er på udkig efter en afslappende behandlingsform kan røgelse have beroligende effekt. Få en dejlig afslappende atmosfær i dit hjem med skønne aromaer og dufte.

I ældre tid anvendte man røgelse udendørs eller i hytter til bla cermonier – visioner eller udrensning. I dag er røgelse primær funktion at være stemmingsskabende. men det også i høj grad til afspænding- afbalancering og inspiration.

Det kan være en trofast ven i ensomme tider. Uanset hvilke tro man har på røgelsens egenskaber, man vil oplever fred og ro omkring sig – følelsen af frihed og overskud. Selv i små mængder kan det virke befriende – man kan kalde det magisk medicin.

Det har i århundreder været anvendt for at sprede velduft i kirker, templer og i hjemmet. Ordet røgelse blev i begyndeslsen anvendt som betegenelse for visse træers harpiks, men bruges nu mere bredt som en gererel betegnelse for enhver aromatisk substans, der stammer fra tørrede knuste planter.

Højde 27,5cm. Diameter 3,5cm. Vægt 330g.

Er du medlem af kundeklubben? Ellers tilmeld dig og få 10% i rabat :-D   Kundeklubben

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.