Tilbud

Røgelsesgavesæt

89,00 DKK 50,00 DKK

Røgelsesgavesæt

Dette mystiske røgelsesgavesæt indeholder 4 individuelle pakker med røgelsespinde inspireret af traditionelle tarotkortdesigns. Hver pakke indeholder 14 røgelsespinde i Red Rose (The Lovers), Black Opium (The Moon), Grøn te (The Sun) eller Lavendel (The Star). Vær forsigtig, når du brænder, og lad aldrig tændt røgelse være uden opsyn.

 

Se udvalget her: Røgelse

2 på lager

Varenummer (SKU): 075c Kategori:

Beskrivelse

Røgelsesgavesæt

Dette mystiske røgelsesgavesæt indeholder 4 individuelle pakker med røgelsespinde inspireret af traditionelle tarotkortdesigns. Hver pakke indeholder 14 røgelsespinde i Red Rose (The Lovers), Black Opium (The Moon), Grøn te (The Sun) eller Lavendel (The Star). Vær forsigtig, når du brænder, og lad aldrig tændt røgelse være uden opsyn. 

Når vi føler en lugt, som foreksempel duften af friskbagt brød, røgelse eller rådne løg arbejder vores hjerne på et ubevidst plan på at analysere denne lugt og er med til at komme frem til en beslutning, om vi kan genkende lugten, kan lide det eller ikke kan lide det. Det kan give en forklaring på at virkningen af ​​visse dufte kan fremkalde stærke og umiddelbare erindringer om tidligere erfaringer. Dufte kan forårsage en overvældende respons, behagelig som ubehagelig på en måde, som ingen anden følelse kan give. Med det sagt, ønsker jeg at rejse tilbage i tiden for at fortælle om den duft, der havde en stor rolle i historien, nemlig Duften af ​​røgelse.

Der er beviser for, at vores forfædre i hele verden har brugt røgelse i religiøse og medicinske formål. Det engelske navn for røgelse, er “INCENCE”, som er afledt af det latinske verbum “Incendere”, som betyder “at brænde”. Selv de tidligere parfume handlere handlede meget med røgelse. De fleste åbne brande fungerede som en slags insekticid og visse arter af træ, blade, planter og harpiks havde mere indflydelse end andre. Hvis man kunne ryge “røg” kunne det også være effektivt i forbindelse med forskellige sygdomme, eller man kunne bruge det mod onde ånder, ved at rense luften for negativitet.

Mange af os har sikkert hørt om, hvordan indianerne bruger brændende salvie og at røgen drev negative energier væk for at man kunne genoprette balancen. Næsten alle arkæologiske fund har været i forbindelse med røgelse og oftest af en religiøs brug af det. Vi kender indskrifterne på templets mure og ser harpiks i grave fra 4000 f.Kr. I de gamle kulturer betragtes alle duftstoffer som en guddommelig oprindelse og ved at brænde et materiale skabt af duft blev guder inviteret ind til ens hus / tempel.

En afdød person skulle havde den selv samme duft med sig som denne brændte for sin gud, så sjælen kunne få lettere adgang til sædet af guderne. I Mellemøsten, Egypten, Mesopotamien og Babylonien blev brugen af ​​røgelse et meget vigtig element, og udviklede sig til en vigtig og væsentlig indtægtskilde.

Den mest udbredte harpiks røgelse var Virak / Olibanum, myrra og storax men også træsorter som cypres, sandeltræ og cedertræ. Røgen af ​​Røgelsen blev betragtet bedre end rent vand da den rensede på et langt højere niveau, og på et guddommeligt plan. Man troede på at Duften tiltrak guderne, og at duften kunne gøre en person mere guddommelig.

Til Oracler blev der brugt røgelse til før de gav deres forudsigelser, templet skulle være renset med duft af harpiks og oliering og hver ny bygning blev indviet med røgelse. Alt en nødvendighed for at have en lugt attraktiv for guderne. Ud fra disse gamle kulturer spredte brugen af røgelse sig til hele verden.

For Mayaerne og andre sydamerikanske kulturer var røgelse en del af gudernes mad. “Aztekerne brugte en masse røgelse i deres templer, og den største gud Quetzalcoatl siges at have elsket duft. Røgelsen som især have gemt noget af lugten af ​​blod fra menneskelige ofre.

De ældste spor af røgelse findes i Kina og går fra 1500-tallet f.Kr. den religiøse anvendelse af røgelse menes at være kommet med buddhistiske munke i 100-vis. De tidlige kristne brugte røgelse i deres ceremonier og den katolske kirke bevarede traditionen. Men man ville ikke anvende røgelse der lugtede.

I tilfælde hvor man brugte røgelse der lugtede grimt ses i middelalderlig katolsk tid, meget ildelugtende røgelse, blev produceret af troldmænd og dennes dampe skulle eftersigende beskytte mod hekse, troldmænd, dæmoner, vampyrer, spøgelser og andre gener, der blev anset for djævelens medarbejdere. Røgelse brugt under en healing eller clairvoyance dufter som regel meget behageligt.

Sammenfattende er røgelse set som noget af guddommelige karakter. Som skulle være til for guder, for at beskytte, rense og helbrede. Hvis du vil vide mere om røgelses så spørg evt din spåkone næste gang du har en clairvoyance. Hvad enten der er tale om en clairvoyance hvor du er I samme rum som en clairvoyant, eller om der er tale om en telefon-clairvoyance, så er det nærmest garanteret at han/hun kan fortælle dig meget mere om røgelse og dens magiske evne

Følg mig på Facebook:Facebook Pilos Sprituelle Univers

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.