Tilbud

Røgelsesholder sort

29,00 DKK 19,00 DKK

Røgelsesholder sort

Røgelsesholder i 5 varianter er lavet i sortbejdset træ. Røgelse er virkelig vidunderlig, og bliver stadig brugt over hele verden. Fra de smukkeste og hellige templer, til kirker og ja, selv i private hjem, hvor røgelsen har et helt nye og særlige formål.

Den er 26 cm lang og ca 3,5 cm bred.

Se alt røgelses her: Røgelse

røgelsesholder

Følg mig på Facebook:Facebook Pilos Sprituelle Univers

Ryd
Kategori:

Beskrivelse

Røgelsesholder sort

Røgelsesholder sort er i 5 varianter er lavet i sortbejdset træ.

Røgelse er virkelig vidunderlig, og bliver stadig brugt over hele verden. Fra de smukkeste og hellige templer, til kirker og ja, selv i private hjem, hvor røgelsen har et helt nye og særlige formål.

Røgelsen kan nemlig gøre flere ting for os i vores energiarbejde. Med særlige udvalgte ingredienser, som hellige urter, blomster, træ, harpiks og mange andre dufte, styrker du nemlig en helt unik atmosfære i dit hjem.

Ja, på få sekunder kan du skifte hele energien i dit hjem med røgelsens skønne duft.

Røgelse kan give den helt rigtige stemning i rummet. Brug også røgelse til at rense og oplade dine krystaller

Den er 26 cm lang og ca 3,5 cm bred.

 Røgelse til mange formål – Efter en travl dag, kan det være tiltrængt med lidt afslapning. For dig der er på udkig efter en afslappende behandlingsform kan røgelse have beroligende effekt. Få en dejlig afslappende atmosfær i dit hjem med skønne aromaer og dufte.

Man bruger røgelse til røgrensning – røgrensning af krystaller og hjemmet.

I ældre tid anvendte man røgelse udendørs eller i hytter til bla cermonier – visioner eller udrensning. I dag er røgelse primær funktion at være stemmingsskabende. men det også i høj grad til afspænding- afbalancering og inspiration.

Det kan være en trofast ven i ensomme tider. Uanset hvilke tro man har på røgelsens egenskaber, man vil oplever fred og ro omkring sig – følelsen af frihed og overskud. Selv i små mængder kan det virke befriende – man kan kalde det magisk medicin.

Det har i århundreder været anvendt for at sprede velduft i kirker, templer og i hjemmet. Ordet røgelse blev i begyndeslsen anvendt som betegenelse for visse træers harpiks, men bruges nu mere bredt som en gererel betegnelse for enhver aromatisk substans, der stammer fra tørrede knuste planter.

Det har en stærk indvirkning på følelserne. Den fine røg og de sødmefulde dufte kan bruges til at skabe en afslappende eller romantisk stemning til at rense luften i et rum og til at fjerne ubehagelige lugte. Duftenes berusende natur fremmer også meditation.

Se alt røgelses her: Røgelse

alterklæde

Yderligere information

Røgelses holder sort

Røgelses holder sort – aum, Røgelses holder sort – elefant, Røgelses holder sort – pentagram, Røgelses holder sort – Stjerne, Røgelses holder sort – yin yang

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Bhakta Lotus

  Bhakta Lotus

  19,00 DKK
  Læs mere
 • Bhakta røgelse champaka

  Bhakta røgelse champaka

  19,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.