Røgelsesholder i træ med stjerne

24,00 DKK

Røgelsesholder i træ med messingindlagt stjerne.

Flot og simpel røgelsesholder af bejdset træ med fantastisk flotte guld indlæg. Røgelsesholderen har desuden en lille stjerne som pynt.

Denne røgelsesholder er simpel, men har samtidig flotte og veludførte detaljer i form af udskæringer og pynt langs askerenden.

Prøv denne skønne duft til Bhakta røgelse ylang ylang

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 116 Kategorier: ,

Beskrivelse

Røgelsesholder i træ med messingindlagt stjerne.

Flot og simpel røgelsesholder af bejdset træ med fantastisk flotte guld indlæg. Røgelsesholderen har desuden en lille stjerne som pynt.

Røgelse er virkelig vidunderlig, og bliver stadig brugt over hele verden. Fra de smukkeste og hellige templer, til kirker og ja, selv i private hjem, hvor røgelsen har et helt nye og særlige formål.

Røgelsen kan nemlig gøre flere ting for os i vores energiarbejde. Med særlige udvalgte ingredienser, som hellige urter, blomster, træ, harpiks og mange andre dufte, styrker du nemlig en helt unik atmosfære i dit hjem.

Røgelsesholder i træ med messingindlagt stjerne er smart, da røgelsespindene står skråt i holderen, så asken lander på pladen under røgelsen, og derfor er nem er gøre ren. Den skrå vinkel røgelsen bliver sat i er også optimal i forhold til afbrændingshastigheden.

Pinden antændes i toppen. Du kan vælge at lade den brænde et par minutter eller halvt ned, hvorefter du kan slukke den i f.eks. sand.

Holderen er ca. 26cm lang og 3,5cm bred.

Røgelse, religiøs-symbolsk anvendelse af røg ved at tænde små træpinde eller træ med olie i. Denne aromatiske røg anvendes ved fx offer, indvielser og renselser. Den symbolske betydning hænger sammen med, at røgen fra et brændoffer skal nå gud eller guderne, der vil indsnuse den liflige duft.

 

Prøv de skønne dufte fra Bhakta røgelse champaka   der er et stort udvalg.

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.