Røgelsesholder med Buddha

29,00 DKK

Røgelsesholder i træ med messingindlagt buddha.

Flot og simpel røgelsesholder af bejdset træ med fantastisk flotte guld indlæg. Røgelsesholderen har desuden en lille Buddha som pynt.

Denne røgelsesholder er simpel, men har samtidig flotte og veludførte detaljer i form af udskæringer og pynt langs askerenden.

Husk røgelse pinde  Bhakta røgelse opium

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 112 Kategorier: ,

Beskrivelse

Røgelsesholder med Buddha 

Flot og simpel røgelsesholder af bejdset træ med fantastisk flotte messing indlæg. Røgelsesholderen har desuden en lille Buddha som pynt.

Denne røgelsesholder er simpel, men har samtidig flotte og veludførte detaljer i form af udskæringer og pynt langs askerenden.

Røgelsesholder i træ med messingindlagt buddha er smart, da røgelsespindene står skråt i holderen, så asken lander på pladen under røgelsen, og derfor er nem er gøre ren. Den skrå vinkel røgelsen bliver sat i er også optimal i forhold til afbrændingshastigheden.

Pinden antændes i toppen. Du kan vælge at lade den brænde et par minutter eller halvt ned, hvorefter du kan slukke den i f.eks. sand.

Prøv feks denne her lækkere duft Bhakta røgelse ylang ylang

Røgelse er virkelig vidunderlig, og bliver stadig brugt over hele verden. Fra de smukkeste og hellige templer, til kirker og ja, selv i private hjem, hvor røgelsen har et helt nye og særlige formål.

Røgelsen kan nemlig gøre flere ting for os i vores energiarbejde. Med særlige udvalgte ingredienser, som hellige urter, blomster, træ, harpiks og mange andre dufte, styrker du nemlig en helt unik atmosfære i dit hjem.

Ja, på få sekunder kan du skifte hele energien i dit hjem med røgelsens skønne duft.

Røgelse kan give den helt rigtige stemning i rummet. Brug også røgelse til at rense og oplade dine krystaller – feks salvie er fantastisk til dette – feks den her Røgelse hvid ørken salvie

Holderen er ca. 26cm lang og 3,5cm bred og har et smukt messebeslag

Husk at købe de skønne røgelse pinde Bhakta røgelse ylang ylang

Røgelsesholder træ messingindlagt pentagram

Du kunne også være interesseret i...

  • Bhakta røgelse champaka

    Bhakta røgelse champaka

    19,00 DKK
    Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.