Røgelsessæt

39,00 DKK

Røgelsessæt

Røgelsessæt med et stykke Palo santo træ – et stykke selenit samt en fjer.

Palo Santo betyder Helligt Træ. Det har været brugt til røgrensning (smudging) i århundreder af de oprindelige folk i Sydamerika til at rense for negativ energi og fordrive onde ånder. Træet indeholder rigtig meget naturlig olie og har en dejlig krydret duft, også når man brænder det.

Tilbage til røgelse her: Røgelse

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Røgelsessæt

Røgelsessæt med et stykke Palo santo træ – et stykke selenit samt en fjer.

Palo Santo røgelse Holy Wood træ brændes som en naturlig røgelse ved at tænde ild i den ene ende af træstykket og lægge det i en ildfast beholder Feks denne her gryde   Metalgryde til naturlig røgelse . Den renser omgivelserne for negative energier og dårlige vibrationer.

Stykkerne er ca. 10 cm lange. Palo Santo har en behagelig og beroligende duft.

Palo Santo

Palo santoer et træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til Frankincense, Myrra og Copal. På spansk betyder navnet bogstaveligt “Hellige Træ”. Det er en del af citrusfamilien med sød duft af fyr, mint og citron.

Palo Santo røgelse er nydt af mange for sine rensende og helbredende egenskaber, svarende til salvie og cedertræ. Brug et soyavokslys til at antænde træet med og lad det brænde i ½ til 1 minut og blæs det derefter ud.

Den rige duft vil bringe fred og klarhed i nuet sammen med gode følelser.

Hvordan man bruger Palo Santo:
Hold på palo santo-pinden så langt fra den brændende ende som muligt. Hæld den i en 45 graders vinkel, tænd den med et stearinlys eller en lang tændstik, lad den brænde i ca. 30-60 sekunder, og pust så forsigtigt flammen ud. Nu skulle der gerne være en god orange glød i den tændte ende.

Selenit en stærk sten, der er meget healende og rensende, og den er ideel til at rense din aura. Den kan fjerne negativitet og dårlig energi og skabe et guddommeligt lys.
Den kan rense og løfte energien i ethvert rum – og kan endda bruges til at rense andre krystaller.

Den kan styrke din tro på dig selv og give dig handlekraft og hjælpe dig fri af dine blokeringer.

Selenit er god til afspænding af kroppen og kan blandt andet afhjælpe spændingshovedpine. Selenit tårn kan ikke tåle vand. Vidste du at selenit kan oplade andre krystaller ?

Selenit er meget healende. Den prikker til alt indre uro for at hjælpe dig med at få det forløst. Den påvirker åndedrættet og hele lungesystemet. Den hjælper dig med at få overblik over dit liv her og nu. Hvad er det du tiltrækker og hvad betyder det på længere sigt for dig. Hvad har du brug for at lave om og hvad vil det betyde for dig, hvis du laver det om.

Det er alt sammen noget selenit arbejder med. Den er meget afstressende og hjælper dig til at slappe af. Vær opmærksom på at stenen kan virke som en magnet på dårlige vibrationer fra f.eks. andre krystaller, så det er en god ide at opbevare den sammen med andre rensede stene eller ligge den for sig selv.

røgelse

Læs mere om røgelse her: wikipedia

Røgelsespinde er en enklere form for røgelse, som mest anvendes i almindelige hjem. – til at kommunikere gennem trancendens (meditation, ceremonier o. lign.) – selv ved daglig anvendelse skader de ikke, når man ser bort fra de stoffer, der hører ind under rusgifte.

Hvordan renser jeg mit hjem?

En husrensning handler om, at fjerne uønskede energier i dit hjem. Disse energier kan handle om aftryk fra tidligere ejere, stemninger/følelser der “sidder” i hjemmet, og meget andet. Nogle gange handler det også om at du er klar til noget i dit liv, og at dine omgivelser (hjemmet) viser dig dette på forskellig vis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.