Røgelsessæt

39,00 DKK

Røgelsessæt

Røgelsessæt med et stykke Palo santo træ – et stykke selenit samt en fjer.

Palo Santo betyder Helligt Træ. Det har været brugt til røgrensning (smudging) i århundreder af de oprindelige folk i Sydamerika til at rense for negativ energi og fordrive onde ånder. Træet indeholder rigtig meget naturlig olie og har en dejlig krydret duft, også når man brænder det.

Tilbage til røgelse her: Røgelse

7 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Røgelsessæt

Røgelsessæt med et stykke Palo santo træ – et stykke selenit samt en fjer.

Palo Santo røgelse Holy Wood træ brændes som en naturlig røgelse ved at tænde ild i den ene ende af træstykket og lægge det i en ildfast beholder Feks denne her gryde   Metalgryde til naturlig røgelse . Den renser omgivelserne for negative energier og dårlige vibrationer.

Stykkerne er ca. 10 cm lange. Palo Santo har en behagelig og beroligende duft.

Palo Santo

Palo santoer et træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til Frankincense, Myrra og Copal. På spansk betyder navnet bogstaveligt “Hellige Træ”. Det er en del af citrusfamilien med sød duft af fyr, mint og citron.

Palo Santo røgelse er nydt af mange for sine rensende og helbredende egenskaber, svarende til salvie og cedertræ. Brug et soyavokslys til at antænde træet med og lad det brænde i ½ til 1 minut og blæs det derefter ud.

Den rige duft vil bringe fred og klarhed i nuet sammen med gode følelser.

Selenit en stærk sten, der er meget healende og rensende, og den er ideel til at rense din aura. Den kan fjerne negativitet og dårlig energi og skabe et guddommeligt lys.
Den kan rense og løfte energien i ethvert rum – og kan endda bruges til at rense andre krystaller.

Den kan styrke din tro på dig selv og give dig handlekraft og hjælpe dig fri af dine blokeringer.

Selenit er god til afspænding af kroppen og kan blandt andet afhjælpe spændingshovedpine. Selenit tårn kan ikke tåle vand. Vidste du at selenit kan oplade andre krystaller ?

Selenit er meget healende. Den prikker til alt indre uro for at hjælpe dig med at få det forløst. Den påvirker åndedrættet og hele lungesystemet. Den hjælper dig med at få overblik over dit liv her og nu. Hvad er det du tiltrækker og hvad betyder det på længere sigt for dig. Hvad har du brug for at lave om og hvad vil det betyde for dig, hvis du laver det om.

Det er alt sammen noget selenit arbejder med. Den er meget afstressende og hjælper dig til at slappe af. Vær opmærksom på at stenen kan virke som en magnet på dårlige vibrationer fra f.eks. andre krystaller, så det er en god ide at opbevare den sammen med andre rensede stene eller ligge den for sig selv.

røgelse

Læs mere om røgelse her: wikipedia

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Palo santo røgelse

  Palo Santo røgelse træstykker

  39,00 DKK
  Læs mere
 • Alter klæde

  Spirituel alter klæde

  199,00 DKK
  Læs mere
 • kul til røgelse

  Kul til røgelse

  25,00 DKK
  Læs mere

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.