Tilbud

Roll-on med bjergkrystal

40,00 DKK 25,00 DKK

Roll-on med krystaller af bjergkrystal.

Bjergkrystallen er en sand healingskrystal, da den forstærker energier fra andre krystaller. Den hjælper dig til at komme i balance, og du får en dyb kontakt til dit indre og dit reneste selv. Du vil opleve at få energi direkte til sjælen, og den kan styrke din tankevirksomhed, din indlæring og dine talenter.

Husk mandel olie som tilkøb – Mandelolie tilbehør til roll-on

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 057 Kategori:

Beskrivelse

Roll-on med bjergkrystal

Roll-on bjergkrystal er en meget let måde at udføre krystalaromaterapi. Fyld blot flasken med fraktioneret kokosolie eller mandelolie tilsat 10 dråber æterisk olie, og den er klar til brug. Du vil opleve de gavnlige egenskaber fra selve krystallerne i flasken og roll-on kuglen og egenskaberne fra den æteriske olie, du har valgt.

Roll-on med bjergkrystal er en sand healingskrystal, da den forstærker energier fra andre krystaller. Den hjælper dig til at komme i balance, og du får en dyb kontakt til dit indre og dit reneste selv.

Du vil opleve at få energi direkte til sjælen, og den kan styrke din tankevirksomhed, din indlæring og dine talenter.

klare kvartskrystaller findes der som regel uklare områder eller gitre, som kan ligne galakser. Disse krystaller viser, at der findes verdner inden i verdnerne, og minder os om at skabelsen er grænseløs og uudgrundelig. Denne erkendelse, synes jeg, skaber ærefrygt og respekt for den uendelige, skabende kraft, for hvem alle livsformer ydmygt må bøje sig.

Mange kvartskrystaller vil ikke ændre sig meget efter at de er kommet op til jordens overflade. Disse krystaller bærer i sig deres egne enestående aftegninger, som giver information om deres identitet og historie.  Men nogle krystaller indeholder uklarheder, som opløses i takt med at krystallen udvikler sig.

Efter at have været anvendt til krystalhealing, til meditation eller efter at have været i berøring med mennesker kan krystaller blive fuldkomne klare og undertiden ændre sig. De ændrer sig i takt med at personen, der arbejder med dem. Krystallen kan afspejle de forandringer, der sker i det individ, der arbejder med den.

Bruger du lommesten? Rosakvarts og ametyst er et most at have på sig 😉 Ametyst lommesten

Tilkøb til roll- on  Mandelolie tilbehør til roll-on

Få tilføjet mandel olie for kun 10 kr.

Se udvalget i kategorien æteriske olier feks æteriske olier

Læs mere om bjergkrystal her_ bjergkrystal

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.