Tilbud

Roll-on med fluorit

40,00 DKK 25,00 DKK

Roll-on med fluorit

Roll-on med fluorit, smør den skønne olie med feks din bedste æteriske olie i. Fluorit er en krea-tivitetssten der anbefales til meditation. God mod modløshed og splittelse. Støtter dig i at få dine inderste ønsker ført ud i livet.

Tilbage de de andre roll-on her roll-on med krystaller

Husk mandel olie , hvis du ønsker det for en 10ér. Mandelolie tilbehør til roll-on

 

3 på lager

Varenummer (SKU): 058 Kategori:

Beskrivelse

Roll-on med Fluorit

Roll-on med Fluorit i krystalflasker er en meget let måde at udføre krystalaromaterapi. Fyld blot flasken med mandelolie tilsat 5-10 dråber æterisk olie, og den er klar til brug. Du vil opleve de gavnlige egenskaber fra selve krystallerne i flasken og roll-on kuglen og egenskaberne fra den æteriske olie, du har valgt.

Fluorit kaldes også visdomsstenen og står for opnåelse af den højest mulige mentale formåen. Den hjælper koncentrationen, giver hjernen energi og styrker især arbejdet med komplekse opgaver.
Den forbedrer stresshåndtering og er god til meditation.

Giver klarhed og en hurtig opfattelsesevne der øger koncentrationen og indlæringsevnen. Hjælper med at skabe og opretholde et perfekt helbred, et højt intellekt niveau og følelsesmæssig velbefindende.

Fluorit er en krea-tivitetssten der anbefales til meditation. God mod modløshed og splittelse. Støtter dig i at få dine inderste ønsker ført ud i livet.

Tilkøb til roll- on Mandelolie tilbehør til roll-on

Få tilføjet mandel olie for kun 10 kr.

Se udvalget i kategorien æteriske olier : æteriske olie

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.