Roll-on med obsidant

40,00 DKK

Roll-on med obsidant

Roll-on med obsidant er en meget let måde at udføre krystalaromaterapi. Fyld blot flasken med fraktioneret kokosolie eller mandelolie tilsat 10 dråber æterisk olie, og den er klar til brug. Du vil opleve de gavnlige egenskaber fra selve krystallerne i flasken og roll-on kuglen og egenskaberne fra den æteriske olie, du har valgt.

Husk at tilkøbe mandelolie: Mandelolie tilbehør til roll-on

Se de andre her: roll-on med krystaller

 

 

9 på lager

Varenummer (SKU): 054 Kategorier: ,

Beskrivelse

Roll-on med obsidant

 Roll-on med obsidant er en meget let måde at udføre krystalaromaterapi. Fyld blot flasken med fraktioneret kokosolie eller mandelolie tilsat 10 dråber æterisk olie, og den er klar til brug.
Du vil opleve de gavnlige egenskaber fra selve krystallerne i flasken og roll-on kuglen og egenskaberne fra den æteriske olie, du har valgt.

Obsidian er en vulkansk bjergart, der har fået glasstruktur ved at lavaen hurtigt er afkølet ved enten at møde koldere luft eller vand kort efter udbruddet. Obsidian kaldes stenhuggerens skræk, da den er meget hård og uden spalteretninger. Wikipedia

Obsidian er vulkansk glas, der opstår i forbindelse med vulkanudbrud. Sort Obsidian får sin farve fra aske og findelte partikler, der smelter ind i glasset

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

  • Primavera æterisk olie Lavender Fine 5 ml.

    Mandelolie tilbehør til roll-on

    10,00 DKK
    Læs mere