Rosakvarts hjerte

49,00 DKK

Rosakvarts hjerte

Rosakvarts hjerte energier er kærlige og styrker kærligheden, roen og harmonien. Den er ideel til hjertesorg, da den opløser følelser af bitterhed og lærer dig at tilgive. Den stabiliserer dine følelser efter traumer og lærer dig at elske og acceptere dig selv. Du bliver beroliget, og forbindelsen mellem det psykiske og det fysiske vil blive styrket. 

10g

Kom tilbage her  https://pilos.dk/webshop/

rosakvarts hjerte

følg mig på facebook: Facebook Pilos Sprituelle Univers

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 140 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Rosakvarts hjerte

Rosakvarts hjerte – hvilken skønhed, energier er kærlige og styrker kærligheden, roen og harmonien. Den er ideel til hjertesorg, da den opløser følelser af bitterhed og lærer dig at tilgive. Den stabiliserer dine følelser efter traumer og lærer dig at elske og acceptere dig selv. Du bliver beroliget, og forbindelsen mellem det psykiske og det fysiske vil blive styrket. 

Rosakvarts hjerte er også gavnlig for dit helbred. Den stimulerer blodomløbet og styrker din hjerne og er derfor ideel til både Alzheimers og Parkinsons. Din hud vil få et ungdommeligt udseende, og dine rynker vil blive reduceret. Så husk rosakvarts som lommesten.

Rosakvarts hjerte – Denne sten symboliserer kærlighed, ro og harmoni. Rosakvarts er nok den mest kendte og elskede sten. Dens blide farve og energi virker tiltrækkende og dragende på langt de fleste mennesker. Den lærer dig tilgivelse og giver dig en dyb følelse af tryghed. Det er en rigtig hjertesten, men den kan anvendes lige præcis der, hvor du føler for det. Under healing vil den hjælpe dig med at tilgive dig selv og andre.

Den vil løsne op for hadefulde, nagende følelser og give plads til, at kærligheden kan overtage denne plads i dit sind. Den skærmer og beskytter dig mod negative vibrationer fra andre mennesker, fysiske skadelige vibrationer fra f.eks. tv, mobil m.m. Den hjælper også mod snorken.

Stenen er af høj kvalitet og kan bruges i alle rum og så pynter den også.

Læs mere om rosakvarts her – http://krystalhealing.nu/rosakvarts/

 

Alle skal have en rosakvarts lommesten Rosakvarts lommesten

krystaller

 

Yderligere information

Rosakvarts hjerte

264g, 414g, 633g, 94g

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.