Rosakvarts – Ametyst – Bjergkrystal hjerte

59,00 DKK

Rosakvarts – Ametyst – Bjergkrystal hjerte

Rosakvarts – Ametyst – Bjergkrystal hjerte disse er sten for kærlighed, ømhed og sensualitet. De er en beroligende og bekræftende krystal, som kan give dig gode drømme og tryghed i søvnen.

Den her bør du have på natbordet 😀 Ametyst klynge

rosakvarts hjerte

 

Ryd
Varenummer (SKU): 87644 Kategorier: ,

Beskrivelse

Rosakvarts – Ametyst – Bjergkrystal hjerte

Rosakvarts – Ametyst – Bjergkrystal hjerte, Nøgleord for disse 3 krystaller er – Kærlighed og tryghed og er alle en must-have krystal.
“Krystallen for ubetinget kærlighed”. Disse er sten for kærlighed, ømhed og sensualitet. De er en beroligende og bekræftende krystal, som kan give dig gode drømme og tryghed i søvnen.

Rosakvarts’energier er kærlige og styrker kærligheden, roen og harmonien. Den er ideel til hjertesorg, da den opløser følelser af bitterhed og lærer dig at tilgive. Den stabiliserer dine følelser efter traumer og lærer dig at elske og acceptere dig selv. Du bliver beroliget, og forbindelsen mellem det psykiske og det fysiske vil blive styrket.

Rosakvarts er også gavnlig for dit helbred. Den stimulerer blodomløbet og styrker din hjerne og er derfor ideel til både Alzheimers og Parkinsons. Din hud vil få et ungdommeligt udseende, og dine rynker vil blive reduceret. Så husk rosakvarts som lommesten.

Det er en rigtig hjertesten, men den kan anvendes lige præcis der, hvor du føler for det. Under healing vil den hjælpe dig med at tilgive dig selv og andre.

Den vil løsne op for hadefulde, nagende følelser og give plads til, at kærligheden kan overtage denne plads i dit sind. Den skærmer og beskytter dig mod negative vibrationer fra andre mennesker, fysiske skadelige vibrationer fra f.eks. tv, mobil m.m. Den hjælper også mod snorken.

Rosakvarts bærer en blød feminin energi af medfølelse og fred, ømhed og healing, næring og komfort. Den taler direkte til hjertet chakra, opløser følelsesmæssige sår, frygt og had, og cirkulerer en guddommelig kærlig energi i hele kroppens aura. Rosakvarts giver evne til virkelig at give og modtage kærlighed fra andre.

 

Ametyst er en unik krystal hvis betydning og egenskaber har høje spirituelle vibrationer. Den gavner konflikthåndtering, da den både hjælper med at tøjle dit temperament og styrker din evne til at forstå konflikter. Den skaber en tro på dig selv, og du vil føle dig elsket og beskyttet.

Ametyst gavner konflikthåndtering, da den både hjælper med at tøjle dit temperament og styrker din evne til at forstå konflikter. Den skaber en tro på dig selv, og du vil føle dig elsket og beskyttet.

Den kan hjælpe dig med at åbne dit tredje øje for universets energi, og den stimulerer din spirituelle og psykiske udvikling og kan understøtte englekontakt, regressionsrejser, clairvoyance og telepati.

Den er ideel til at bryde dårlige vaner, da den støtter dig i din afholdenhed. Det kan være i forhold til mange forskellige ting, for eksempel usund kost og rygning. Den kan også støtte dig ved økonomiske eller legale udfordringer.

Ametyst hjælper dig med at holde dine hormoner i balance og er god for mave- og hudlidelser.

I gamle dage blev den brugt som en amulet mod drukkenskab. Ametyst renser din krop og sind. Den beroliger dig, hvis du er nervøs af natur. Den dæmper et voldsomt temperament og den dæmper også stress. Den får dig til at vende blikket indad for, at finde den egentlige årsag til din uro, så trangen til at fare op og/eller beskylde andre eller bekymre sig uden grund dæmpes. Den er en stor hjælp ved store problemstillinger.

Den giver klarhed og hjælper med at træffe de rigtige beslutninger. Den øger din selvtillid og tro. Den får dig til at føle dig beskyttet af Gud/Universet. Den er en god hjælp til din åndelige udvikling. Den har en utrolig effekt på nakkespændinger. Sæt en ametyst fast med englehud (kan købes på apoteket) på nakken. Den hjælper på mave/tarmproblemer, hudproblemer og hovedpine.

Bjergkrystal krystallen forstærker spiritualitet og stimulerer din åbenhed. Din krop vil nyde godt af bjergkrystallen, der vil lindre forbrændinger og øge blodgennemstrømningen.

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv.

Bjergkrystal siges at være “mester healeren” når det gælder krystaller. Bjergkrystallen forstærker tanker, energier, og effekten af andre sten og krystaller.
Krystallen er fuldstændigt klar, og lader derfor lyset passere direkte igennem sig.

Krystallen hjælper os med at udnytte vore fulde potentialer og evner, som vi er født med, og hjælper med at afbalancere det fysiske, mentale og følelsesmæssige plan.
Den vil hjælpe os med at huske at lytte til os selv og vores indre, samtidigt med at den vil hjælpe os i perioder med sorg og manglende energi.

Har du set det her skønne tårn?  Rosakvarts tårn

 

Yderligere information

Varianter

Ametyst, Bjergkrystal, Rosakvarts

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.