Rosakvarts

24,00 DKK

Rosakvarts lommesten.

Rosakvarts lommesten. Styrker kærlighed, ro og harmonien i livet.Giver tryghed og beskytter mod skadelige strålepåvirkninger. Køb dine krystaller hos Pilos

 

Har du set dette her rosakvarts tårn? Rosa kvarts tårn 480g 11 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 003 Kategori:

Beskrivelse

Rosakvarts lommesten.

Rosakvarts lommesten bør alle have i lommen. Rosakvarts’ energier er kærlige og styrker kærligheden, roen og harmonien. Den er ideel til hjertesorg, da den opløser følelser af bitterhed og lærer dig at tilgive. Den stabiliserer dine følelser efter traumer og lærer dig at elske og acceptere dig selv. Du bliver beroliget, og forbindelsen mellem det psykiske og det fysiske vil blive styrket. 

Rosakvarts er også gavnlig for dit helbred. Den stimulerer blodomløbet og styrker din hjerne og er derfor ideel til både Alzheimers og Parkinsons. Din hud vil få et ungdommeligt udseende, og dine rynker vil blive reduceret.

Rosakvartsens lyserøde farve bringer trøst og lindring til dem, som ikke lige føler livsglæde. Den er for mennesker, som savner at mærke kærlighedens væsen.

Rosakvarts trænger blidt ind i hjertechakraets lønkammer, hvor følelsesmæssige oplevelser er registreret. Når rosakvarts bliver vidne til disse oplevelser opstår der bølger af indføling og forståelse, som langsomt opløser de fortrængninger, som hindrer kærlighedens udfoldelse.

Denne sten symboliserer kærlighed, ro og harmoni. Rosakvarts er nok den mest kendte og elskede sten. Dens blide farve og energi virker tiltrækkende og dragende på langt de fleste mennesker.

Den lærer dig tilgivelse og giver dig en dyb følelse af tryghed. Det er en rigtig hjertesten, men den kan anvendes lige præcis der, hvor du føler for det. Under healing vil den hjælpe dig med at tilgive dig selv og andre.

Den vil løsne op for hadefulde, nagende følelser og give plads til, at kærligheden kan overtage denne plads i dit sind. Den skærmer og beskytter dig mod negative vibrationer fra andre mennesker, fysiske skadelige vibrationer fra f.eks. tv, mobil m.m. Den hjælper også mod snorken.

Alle bør have en rosakvarts – ametyst og bjergkrystal.

Følger du mig på Facebook? Ellers gør det her Facebook Pilos

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.