Tilbud

Rosakvarts tårn 435g

669,00 DKK 399,00 DKK

Rosakvarts tårn 435g

Det er en rigtig hjertesten, men den kan anvendes lige præcis der, hvor du føler for det. Under healing vil den hjælpe dig med at tilgive dig selv og andre.

435g og 14,5 cm

Del betalingen op og benyt viabill som betaling, vælg det ved kassen.

Tilbage til kategorier her –unikke krystaller

rosakvarts hjerte

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1231 Kategorier: ,

Beskrivelse

Rosakvarts tårn

Rosakvarts tårn energier er kærlige og styrker kærligheden, roen og harmonien. Den er ideel til hjertesorg, da den opløser følelser af bitterhed og lærer dig at tilgive. Den stabiliserer dine følelser efter traumer og lærer dig at elske og acceptere dig selv. Du bliver beroliget, og forbindelsen mellem det psykiske og det fysiske vil blive styrket.

Se evt videoer af de smukke krystaller her – video af krystaller fra Pilos

Rosakvarts tårn er også gavnlig for dit helbred. Den stimulerer blodomløbet og styrker din hjerne og er derfor ideel til både Alzheimers og Parkinsons. Din hud vil få et ungdommeligt udseende, og dine rynker vil blive reduceret. Så husk rosakvarts som lommesten.

Det er en rigtig hjertesten, men den kan anvendes lige præcis der, hvor du føler for det. Under healing vil den hjælpe dig med at tilgive dig selv og andre.

Den vil løsne op for hadefulde, nagende følelser og give plads til, at kærligheden kan overtage denne plads i dit sind. Den skærmer og beskytter dig mod negative vibrationer fra andre mennesker, fysiske skadelige vibrationer fra f.eks. tv, mobil m.m. Den hjælper også mod snorken.

Stenen er af høj kvalitet og kan bruges i alle rum og så pynter den også.

Rosakvarts bærer en blød feminin energi af medfølelse og fred, ømhed og healing, næring og komfort. Den taler direkte til hjertet chakra, opløser følelsesmæssige sår, frygt og had, og cirkulerer en guddommelig kærlig energi i hele kroppens aura. Rosakvarts giver evne til virkelig at give og modtage kærlighed fra andre.

Har du set den her klynge  Selenit klynge 2222g  er den ikke fantastisk?

Tilbage til kategorier her – unikke krystaller

krystaller

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.