Salvie røgelse

Salvie røgelse

Salvie røgelse kan du bruge til røgrensning eller smudging for at fjerne negative energier. Røgen fordeles nænsomt med dine hænder eller en fjer, mens du bevæger dig gennem de rum, du vil rense. Du kan også røgrense forskellige genstande ved blidt at trække dem gennem røgen fra røgelsen. 

Mål: ca. 25 cm og 100 gram det er den store der har de mål 

Du kan skilde den af og så har du mange små – “krummerne” kan du bruge i en røgelse gryde.

Tilbage til forsiden her – Forsiden af shoppen

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): 21 Kategori:

Beskrivelse

salvie

Salvie røgelse

Salvie røgelse  til røgrensning eller smudging for at fjerne negative energier. Røgen fordeles nænsomt med dine hænder eller en fjer, mens du bevæger dig gennem de rum, du vil rense. Du kan også røgrense forskellige genstande ved blidt at trække dem gennem røgen fra røgelsen. 

Røgrensning er meget udbredt i mange forskellige kulturer og i mange forskellige former. Ud over røgelse er det også muligt at lave røgrensning ved at brænde udvalgte træsorter eller urter.

Lad ilden danne en flamme, når du tænder din røgelse. Pust forsigtigt flammen ud, og hold de smukke gløder i live ved at puste blidt på dem. Går gløderne i bundet ud, kan det blot tændes igen.

Røgelse fra hvid salvie er en af indianernes foretrukne røgelse, når der skal renses rum, huse, dig på det mere subtile plan, og giver kontakt til den åndelige verden.
Når du brænder hvid salvie, og fokuserer på dit ønske/ritual og dine bønner, så medvirker det til at opløse negative, og uønsket energi. Du giver plads til ren og frisk energi i dit felt og dit chakrasystem, hvor din energi kan flyde frit igen, og du kan flyde mere fri/autentisk igennem livet.

Dens duft er frisk, og lidt ala naturlægemidler samt lidt træagtig – som man ville kunne forvente det – uden at blive for tung.

De er fremragende til brug i rituelle rengøringer og rensning, uanset om dig selv, et værelse, krystaller eller andre spirituelle værktøjer.
Salvie er da også en af vores mest skattede lægeplanter som er brugt siden oldtiden som både krydderi og lægeplante.

Den er i stand til mere end moderne mennesker er klar over. Udvortes er den et kraftigt antiseptisk (Slår betændelses dræbende) middel, et afkog er ekstremt effektivt på tandkødsbetændelse, inflamationer i gane og hals, trøske (hvide belægninger på og i munden), betændte mandler hos børn, karies og tandbylder.

 

Renselse.

Renselse med hvid salvie røgelse tilbyder fordelene at du kan rense dig og dine omgivelser, bandlyse negativ energi og / eller enheder, rydde hjemsøgt rum/huse og afslappe og beroligende mennesker og kæledyr.
Smudging er det fælles navn givet til en kraftfuld udrensnings teknik fra de Native Nordamerikanske traditioner.

 

Smudging fjerner negative energier og genoprette balancen.

Den renser dig selv og dine omgivelser ved hjælp af simple ritualer og ceremonier.

I tusinder af år har Smudging været en del af indiansk tradition, men nu er denne praksis bliver langt mere udbredt.

Salvierøgelse kan fremme ens omgivelser til i et beroligende fristed – et sted for fornyelse og øget lykke. Man kan føle sig hel høj – fri og glad efter en rensning.

Brug også Hvid Salvie til rensning, samt at oplade dine nye og gamle krystaller så de kan blive fyldt med gode energier.

Brug en lækker Abeloneskal efter brug Abeloneskal

Salvie røgelse og abelone skal.

Abeloneskal har healende egenskaber og kan lindre både psykisk og fysisk ved at trænge dybt ned i dine følelser. Muslingeskaller er så utroligt smukke at se på, og synet kan give indre ro. 

Abelone skal bliver dannet dybt nede på havets bund. Den graver dybt ned i dine følelser og løsner op for dine spændinger.

Den graver dybt ned i dine følelser og løsner  op for dine spændinger. Abelone skal virker healende og beroligende på feks nervøsitet – forvirring og uro. Den er derfor god til mennesker hvor følelserne er i oprør hvor den vil hjælpe dig med at lytte bedre til dig selv og hjælpe med at komme på rette køl igen.

Får os til at lytte bedre til os selv, være i os selv og vores følelser, hvilket giver mod og styrke. Abelone er en østersskal og en meget smuk sten, der minder om påfuglestenen, med dens mange farver, med perlemor glimmer skær det er en sten som begejstring og tiltrækker mange, det er en meget smuk sten, selvom den er porøs og skrøbelig.

Yderligere information

Salvie røgelse bundt

Salvie røgelse bundt mellem, Salvie røgelse bundt stor