Salvierøgelse og stor abelone skal

349,00 DKK

Abelone skal

Abelone skal er god til at dæmpe angst, nervøsitet, hjerteuro og spændinger, det gælder også muskelspændinger. Bruges til afspænding. Står for skabelse, fødsel og genfødsel. Befordrer de kreative egenskaber, giver kontrol over intellektet og fremmer forståelsen af de kunstneriske udtryk.

Du får den smukkeste abelone skal og den største jeg har set 😀 samt en stor salvie som du kan del hvis du ønsker dette.
Abeloneskal: ca. 17-18 cm.
Salvie: mellem str ca 13 cm

Sættet indeholder salvierøgelse og abelone skal.

Tilbage til røgelse kategorien her: Røgelse

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 23 Kategori:

Beskrivelse

Salvierøgelse og stor abelone skal.

Du kan bruge salvie til røgrensning eller smudging for at fjerne negative energier. Røgen fordeles nænsomt med dine hænder eller en fjer, mens du bevæger dig gennem de rum, du vil rense. Du kan også røgrense forskellige genstande ved blidt at trække dem gennem røgen fra røgelsen. 

Lad ilden danne en flamme, når du tænder din røgelse. Pust forsigtigt flammen ud, og hold de smukke gløder i live ved at puste blidt på dem. Går gløderne i bundet ud, kan det blot tændes igen.

Salvierøgelse og abelone skal.

Abeloneskal har healende egenskaber og kan lindre både psykisk og fysisk ved at trænge dybt ned i dine følelser. Muslingeskaller er så utroligt smukke at se på, og synet kan give indre ro. 

Abelone skal bliver dannet dybt nede på havets bund. Den graver dybt ned i dine følelser og løsner op for dine spændinger.

Den graver dybt ned i dine følelser og løsner  op for dine spændinger. Abelone skal virker healende og beroligende på feks nervøsitet – forvirring og uro. Den er derfor god til mennesker hvor følelserne er i oprør hvor den vil hjælpe dig med at lytte bedre til dig selv og hjælpe med at komme på rette køl igen.

Får os til at lytte bedre til os selv, være i os selv og vores følelser, hvilket giver mod og styrke. Abelone er en østersskal og en meget smuk sten, der minder om påfuglestenen, med dens mange farver, med perlemor glimmer skær det er en sten som begejstring og tiltrækker mange, det er en meget smuk sten, selvom den er porøs og skrøbelig.

Abelone er god til at dæmpe angst, nervøsitet, hjerteuro og spændinger, det gælder også muskelspændinger. Bruges til afspænding. Står for skabelse, fødsel og genfødsel. Befordrer de kreative egenskaber, giver kontrol over intellektet og fremmer forståelsen af de kunstneriske udtryk.

Abeloneskallen er meget brugt til meditation. God at bære ved knogleskørhed og mangel på kalk. Regnbuespillet i stenen viser vejen til at finde sig selv og følge den rigtige vej i livet.

Brug dette her soyalys til meditation – Soya lys  lyset er lavet at naturlige soya bønner som ikke forudrener og soder

Røgelse

Røgelse til mange formål – Efter en travl dag, kan det være tiltrængt med lidt afslapning. For dig der er på udkig efter en afslappende behandlingsform kan røgelse have beroligende effekt. Få en dejlig afslappende atmosfær i dit hjem med skønne aromaer og dufte.

I ældre tid anvendte man røgelse udendørs eller i hytter til bla cermonier – visioner eller udrensning. I dag er røgelse primær funktion at være stemmingsskabende. men det også i høj grad til afspænding- afbalancering og inspiration.

Det kan være en trofast ven i ensomme tider. Uanset hvilke tro man har på røgelsens egenskaber, man vil oplever fred og ro omkring sig – følelsen af frihed og overskud. Selv i små mængder kan det virke befriende – man kan kalde det magisk medicin.

Det har i århundreder været anvendt for at sprede velduft i kirker, templer og i hjemmet. Ordet røgelse blev i begyndeslsen anvendt som betegenelse for visse træers harpiks, men bruges nu mere bredt som en gererel betegnelse for enhver aromatisk substans, der stammer fra tørrede knuste planter.

Det har en stærk indvirkning på følelserne. Den fine røg og de sødmefulde dufte kan bruges til at skabe en afslappende eller romantisk stemning til at rense luften i et rum og til at fjerne ubehagelige lugte. Duftenes berusende natur fremmer også meditation.

Når man brænder skal man huske at åbne vindurene og det er en god ide at brug feks denne gryde både til løs el bundet røgelse. Der er sand med til bunden.

Læs om den fantastiske abeloneskal her: Abelone skal

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.