Selenit lampe

399,00 DKK

Selenit lampe .

Selenit er et klart mineral, som udsender stråler af rent og hvidt lys. Den hvide farves vibration er knyttet til kronechakraet, og selenit kan med fordel bruges både til meditation og krystalhealing.

En lille selenitkrystal anbragt på toppen af hovedet stimulerer og udvider bevidstheden.

ca 15 cm

Del betalingen op og benyt viabill som betaling, vælg det ved kassen.

Kom tilbage til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Ikke på lager

Beskrivelse

Selenit lampe.

Selenit lampe er en stærk sten, der er meget healende og rensende, og den er ideel til at rense din aura. Den kan fjerne negativitet og dårlig energi og skabe et guddommeligt lys.
Den kan rense og løfte energien i ethvert rum – og kan endda bruges til at rense andre krystaller.

Den kan styrke din tro på dig selv og give dig handlekraft og hjælpe dig fri af dine blokeringer.

Selenit er god til afspænding af kroppen og kan blandt andet afhjælpe spændingshovedpine. Selenit tårn kan ikke tåle vand. Vidste du at selenit kan oplade andre krystaller ?

Stenen er meget healende. Den prikker til alt indre uro for at hjælpe dig med at få det forløst. Den påvirker åndedrættet og hele lungesystemet. Den hjælper dig med at få overblik over dit liv her og nu. Hvad er det du tiltrækker og hvad betyder det på længere sigt for dig. Hvad har du brug for at lave om og hvad vil det betyde for dig, hvis du laver det om.

Det er alt sammen noget selenit arbejder med. Den er meget afstressende og hjælper dig til at slappe af. Vær opmærksom på at stenen kan virke som en magnet på dårlige vibrationer fra f.eks. andre krystaller, så det er en god ide at opbevare den sammen med andre rensede stene eller ligge den for sig selv

Selenit er et klart mineral, som udsender stråler af rent og hvidt lys. Den hvide farves vibration er knyttet til kronechakraet, og selenit kan med fordel bruges både til meditation og krystalhealing. Læs mer om meditation her – Meditation

En lille selenitkrystal anbragt på toppen af hovedet stimulerer og udvider bevidstheden.

Er du medlem af kundeklubben? Ellers tilmeld dig og få 10% i rabat 😀   Kundeklubben

 

ca 15 cm

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.