Tilbud

Selenitstav

149,00 DKK 129,00 DKK

Selenitstav

Smuk flad spids selenitstav. Selenit er en krystal, der almindeligvis bruges til oprensning af energi og ofte bruges i praksis som Chakra-udrensning, Reiki og Yoga.

Selenit (Satin Spar) er nemlig en utrolig energirenser, der med Lysets kraft hjælper med slippe uønskede energier – hos dig, men også i dine krystaller. … Selenits virkning er en klar, ren og rolig energi, der føles utrolig lettende og befriende.

Brug din selenitstav til at oplade dine krystaller.

H: 20 cm B: 5 cm D: 1 cm og 150g

Se flere krystaller her: Ægte krystaller

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 041 Kategori:

Beskrivelse

Selenitstav

Selenittav msuk flad spids selenitstav. Selenit er en krystal, der almindeligvis bruges til oprensning af energi og ofte bruges i praksis som Chakra-udrensning, Reiki og Yoga.

Selenit en stærk sten, der er meget healende og rensende, og den er ideel til at rense din aura. Den kan fjerne negativitet og dårlig energi og skabe et guddommeligt lys.
Den kan rense og løfte energien i ethvert rum – og kan endda bruges til at rense andre krystaller.

Den kan styrke din tro på dig selv og give dig handlekraft og hjælpe dig fri af dine blokeringer.

Selenit er god til afspænding af kroppen og kan blandt andet afhjælpe spændingshovedpine. Selenit tårn kan ikke tåle vand. Vidste du at selenit kan oplade andre krystaller ?

Stenen er meget healende. Den prikker til alt indre uro for at hjælpe dig med at få det forløst. Den påvirker åndedrættet og hele lungesystemet. Den hjælper dig med at få overblik over dit liv her og nu. Hvad er det du tiltrækker og hvad betyder det på længere sigt for dig. Hvad har du brug for at lave om og hvad vil det betyde for dig, hvis du laver det om.

Det er alt sammen noget selenit arbejder med. Den er meget afstressende og hjælper dig til at slappe af. Vær opmærksom på at stenen kan virke som en magnet på dårlige vibrationer fra f.eks. andre krystaller, så det er en god ide at opbevare den sammen med andre rensede stene eller ligge den for sig selv

Selenit er et klart mineral, som udsender stråler af rent og hvidt lys. Den hvide farves vibration er knyttet til kronechakraet, og selenit kan med fordel bruges både til meditation og krystalhealing. Læs mer om meditation her – Meditation

En lille selenitkrystal anbragt på toppen af hovedet stimulerer og udvider bevidstheden. Selenit (Satin Spar) er nemlig en utrolig energirenser, der med Lysets kraft hjælper med slippe uønskede energier – hos dig, men også i dine krystaller. … Selenits virkning er en klar, ren og rolig energi, der føles utrolig lettende og befriende.

Er du medlem af kundeklubben? Ellers tilmeld dig og få 10% i rabat 😀   Kundeklubben

Selenit kan ikke tåle vand

Selenit: Alle krystaller kan renses med krystallen Selenit. Det er den energimæssigt reneste krystal af dem alle. Den absorberer ingen energi og skal aldrig selv renses

 

Læs mere her: wikipedia

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.